default-image

Οριστικοποιείται του Σκίμπε στην Εθνική

Αθλητισμός
Οριστικοποιείται του Σκίμπε στην Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Μίκαελ Σκίμπε είναι εδώ και λίγες ημέρες ο εκλεκτός της ΕΠΟ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας ομάδας και να την οδηγήσει εκ νέου σε μονοπάτια επιτυχία. Η ελπίδα και η προσμονή όλων είναι τα προκριματικά του EURO να έχουν αποτελέσει απλά μια παρένθεση και τίποτα παραπάνω.

Στο αυριανό (29/10) Δ.Σ. της ΕΠΟ αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία της Ομοσπονδίας με τον 50χρονο Γερμανό προπονητή, αφού ο Γιώργος Γκιρτζίκης θα... απλώσει στο τραπέζι όλα τα δεδομένα της κατ' αρχήν συμφωνίας, το συμβούλιο θα την εγκρίνει και μετέπειτα θα ακολουθήσει η ανακοίνωση.

Το συμβόλαιο του Σκίμπε θα έχει διετή διάρκεια, με ετήσιες απολαβές 600.000 ευρώ. Σε περίπτωση πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, θα υπάρξει γενναίο πριμ που θα προσεγγίζει 800.000 ευρώ. Ο Σκίμπε θα φέρει μαζί του έναν συνεργάτη, ο οποίος θα αμείβεται με λιγότερο από 100.000 ευρώ, ενώ στο τιμ θα βρίσκεται και ο Κώστας Τσάνας.

Στα μέσα της άλλης εβδομάδας, ίσως την ερχόμενη Τετάρτη (4/11), θα γίνει και η παρουσίαση του Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος και θα αναλύσει το πλάνο του για τη νέα Εθνική ομάδα. Εν αναμονή των εξελίξεων, λοιπόν...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News