default-image

Επέστρεψε στον ΟΦΗ και ο Σήφης Δασκαλάκης

Ποδόσφαιρο
Επέστρεψε στον ΟΦΗ και ο Σήφης Δασκαλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Oριστική και επίσημη είναι η επιστροφη του Σήφη Δασκαλάκη στον ΟΦΗ. Ο 33χρονος γκολκίπερ συμφώνησε με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στην Γ Εθνική. Ο Δασκαλάκης που μετράει πάνω από 100 συμμετοχές στην Σούπερ Λίγκ, βρέθηκε στα γραφεία του ΟΦΗ την Τρίτη (27/10) και υπέγραψε την συμφωνία του με τον ΟΦΗ.

Ο έμπειρος γκολκίπερ ουσιαστικά επιστρέφει στον ΟΦΗ μετά απο ένα χρόνο αποχώρησης από την κρητική ομάδα. Ο Σήφης Δασκαλάκης γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου 1982. Έχει αγωνιστεί σε ΟΦΗ, Εργοτέλη, Ολυμπιακό και Βέροια. Ο Δασκαλάκης θα ξεκινήσει ειδικό ατομικό προπονητικό πρόγραμμα από την Τετάρτη (28/10), καθώς προέρχεται από μια επέμβαση περιτονίτιδας.

«Με τον ΟΦΗ ξανά στην Σούπερ Λίγκ»

«Δεν θέλω να πω πολλά. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την ευκαιρία που μου δίνουν. Στόχος μου είναι να ξαναπαίξω με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ, σε δυο χρόνια, που θα είμαι στα 35 μου».

Για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ανέφερε ότι «εχω ένα χρόνο αποχής, αλλά μπορώ να καλύψω γρήγορα το χαμένο έδαφος. Θα δουλέψω το επόμενο δίμηνο στην φυσική κατάσταση, γα να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ όσο πιο γρήγρα την ομάδα στο στόχο που έχει θέσει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News