default-image

ΟΦΗ και βουλευτές στον Κοντονή για το -6

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ και βουλευτές στον Κοντονή για το -6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, τον οποίο και θα ενημερώσουν για την υπόθεση της ποινής αφαίρεσης 6 βαθμών που επιχειρεί να επιβάλλει η ΕΠΟ στον ΟΦΗ, ζήτησε η διοικούσα επιτροπή της κρητικής ομάδας, σε σύσκεψη που είχε με τους βουλευτές του Ηρακλείου και φορείς της πόλης.

Στην συνάντηση που έγινε την Δευτέρα (26/10) το βράδυ στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, οι βουλευτές όλων των κομμάτων συφώνησαν ομόφωνα ότι είναι επιβεβλημένη μια συνάντηση με τον υφυποργό αθλητισμού, στον οποίο και θα εκθέσουν τη υπόθεση του ΟΦΗ και θα ζητήσουν και τη νομική του θέση, καθώς είναι νομικός.

Ο ΟΦΗ επιμένει στην αντισυνταγματικότητα της συγκεκριμένης φωτογραφικής διάταξης, η οποία μπήκε τον Ιούνιο στον ΚΑΠ και η οποία υποχρεώνει το Ερασιτεχνικό σωματείο να τιμωρηθεί για μια ποινή που αφορούσε την ΠΑΕ ΟΦΗ με αφορμή την αποβολή της απο το περσινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Οι βουλευτές που παραβρέθηκαν στην σύσκεψη ανέφεραν ότι η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνει ο ΟΦΗ είναι η ενημέρωση του Υφυπουργού αθλητισμού για την υπόθεση αυτή, ώστε να ζητήσουν την παρέμβαση του.

Οι κυβερνητικοί βουλευτές ανέλαβαν το κλείσιμο του ραντεβού με τον Υφυπουργό αθλητισμού, κίνηση για την οποία, εξελίξεις θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα.

Στην σύσκεψη που έγινε στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, παραβρέθηκαν εκ μέρους των βουλευτών οι κ.κ. Γιάννης Μιχελογιαννάκης (ΣΥΡΙΖΑ), Σωκράτης Βαρδάκης (ΣΥΡΙΖΑ), Νίκος Ηγουμενίδης (ΣΥΡΙΖΑ), Λευτέρης Αυγενάκης (ΝΕΑ ΔΜΟΚΡΑΤΙΑ), Βασ. Κεγκέρογλου (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ). Τον βουλευτή ΚΚΕ Μανώλη Συντιχάκη εκπροσώπησα οι κ.κ. Μανόλης Δανδουλάκης και Νίκος Σαλούστρος, εν'παραβρέθηκαν ακόμη ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου και ο πρόεδρος Εμπόρων Ηρακλείου Μανόλης Κουμαντάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News