default-image

Α1 ΕΠΣΗ: Σπουδαία "διπλά" για Ηρόδοτο και Ρούβα

Ποδόσφαιρο
Α1 ΕΠΣΗ: Σπουδαία "διπλά" για Ηρόδοτο και Ρούβα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηρόδοτος στον 1ο Όμιλο και ο Ρούβας στον 2ο Όμιλο της Α1 ΕΠΣΗ σημείωσαν τις σημαντικότερες νίκες της 6ης αγωνιστικής αλλά το πιο εντυπωσιακό σκορ σημειώθηκε στο Ατσαλένιο, εκεί όπου ο ΠΟΑ επικράτησε με 8-0 του Ραύκου.

Ο Ηρόδοτος νίκησε 0-4 στο Τυμπάκι και παραμένει οδηγός στον 1ο Όμιλο ενώ ο Ρούβας είναι η μοναδική ομάδα με το απόλυτο νικών στην Α1 ΕΠΣΗ, μετά το 0-1 στη Χερσόνησο. Συνοπτικά τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής:

1ος Όμιλος

ΑΟΤ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ 0-4: Σαν σίφουνας πέρασε από το Τυμπάκι ο Ηρόδοτος, ο οποίος στα τελευταία ματς δείχνει μεγάλη εκτελεστική δεινότητα. Ο Μεταξάκης άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό, με τον Ηρόδοτο στο β' μέρος να είναι πιο ουσιαστικός. Στο 58' ο Ζαφείρης, στο 66' ο Συσκάκης και στο 82' πάλι ο Ζαφείρης ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 0-4.

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ-ΡΩΜΑΝΟΣ 1-0: Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε κόντρα στο Ρωμανό η Αγία Βαρβάρα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και ο Δημήτρης Κοζορώνης σκόραρε στο 6'. Αυτό το γκολ έμελλε να δώσει το τρίποντο στην Αγία Βαρβάρα, παρά το ότι στη συνέχεια ο Ρωμανός πίεσε και έχασε φάσεις για την ισοφάριση.

ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.-ΟΦΑ 1-4: Η ευχάριστη έκπληξη στην φετινή Α1 ΕΠΣΗ είναι ο ΟΦ Αρκαλοχωρίου, πανηγυρίζοντας άλλη μία νίκη, που φέρνει την ομάδα του Απόστολου Παπακώστα στην 2η θέση του 1ου Ομίλου, πίσω από τον Ηρόδοτο.  Ο Φρόκου άνοιξε το σκορ στο 20' και στα τελευταία λεπτά του α' ημιχρόνου σκόραραν για τον ΟΦΑ οι Μαθιουδάκης και Πακιουφάκης και έτσι με 0-3 από νωρίς, τα πράγματα έγιναν πολύ πιο εύκολα στο β' ημίχρονο. Παρότι στο 55' ο Τριανταφυλλάκης μείωσε σε 1-3, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βάλουν και 4ο γκολ με τον Πυργή στο 77'.

ΜΟΙΡΕΣ-ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ 0-0: Γκολ δεν έβαλαν Μοίρες και Δόξα Γαλιάς στο γειτονικό ντέρμπι όμως είχαν από μία αποβολή. Στο 66ο λεπτό ο Μόντι των Μοιρών και ο Αριστεινίδης της Δόξας Γαλιάς αντίκρισαν την απευθείας κόκκινη κάρτα, με τις δύο ομάδες να διαμαρτύρονται καθώς θεώρησαν υπερβολική την υπόδειξη από τον διαιτητή.

ΑΛΜΥΡΟΣ-ΓΟΡΤΥΣ 2-0: Επέστρεψε στις νίκες ο Αλμυρός με τα γκολ να έρχονται στο β' ημίχρονο, ενώ η ομάδα της Γόρτυνας είχε φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο Αλμυρός πήρε το τρίποντο χάρη στα γκολ του Γκουτσέλη στο 72' και του Πέτρου Στρατήγη στο 84'.

2ος Όμιλος

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ-ΡΟΥΒΑΣ 0-1: Η 6η φετινή νίκη του Ρούβα είχε δραματικό χαρακτήρα καθώς σημειώθηκε στα τελευταία λεπτά μέσα στην Χερσόνησο. Το χρυσό γκολ του Ρούβα σημείωσε στο 90' ο Μερτίρι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καστελιανάκη. Η ομάδα της Γέργερης θα μπορούσε να σκοράρει και νωρίτερα αλλά και η Χερσόνησος είχε σημαντικές ευκαιρίες.

ΠΟΑ-ΡΑΥΚΟΣ 8-0: Η βροχή το Σάββατο στο Ατσαλένιο έπεφτε ασταμάτητα αλλά ασταμάτητος ήταν και ο ΠΟΑ, επικρατώντας με 8-0 του Ραύκου. Η νέα ήττα και το βαρύ σκορ έφεραν την παραίτηση από τον πάγκο του Ραύκου του προπονητή Γιώργου Μπλεμένου. Όσον αφορά τους σκόρερς, ο ΠΟΑ από νωρίς ξεκίνησε να βάζει γκολ. Χατζηανδρέου, Βρεττός Ν., Τριανταφύλλου, Φραγκιαδάκης και Μπουτσάκης είχαν διαμορφώσει στο 30' το 5-0. Στο β' ημίχρονο σκόραραν από ένα γκολ ακόμα οι Φραγκιαδάκης, Μπουτσάκης και Βρεττός Ν.

ΖΑΡΟΣ -ΜΙΝΩΙΚΗ 1-4: Η Μινωική πήρε άνετη νίκη απέναντι στον Ζαρό σε μια αναμέτρηση που έγινε στις Δαφνές, μια έδρα που χρησιμοποιούν οι «πράσινοι» μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στο γήπεδό τους. Στο 4' ο Λέσι έκανε το 0-1 και στο 30' διπλασίασε τα γκολ ο Αποστολάκης. Λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Νικηταρά να σκοράρει και να γράψει το 0-3 ως σκορ α' ημιχρόνου. Στην επανάληψη αρχικά μείωσε ο Βαλάντης Κλαπάκης για να γράψει το τελικό 1-4 ο Ζανελάρης.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ-ΑΣΙΤΕΣ 3-1: Νίκη βαθμολογική ανάσα πήρε απέναντι στις Ασίτες ο Γιούχτας. Ο Κωνσταντίνου με πέναλτι και ο Κασσωτάκης έκαναν το 2-0 ενώ στο 40' ο Αποστολάκης μείωσε 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 79' ο Τσαϊνης.

ΠΑΝΟΜ-ΕΓΟΗ 3-0: Από νωρίς φρόντισε ο ΠΑΝΟΜ να καθαρίσει τη νίκη με τον ΕΓΟΗ. Στο 6' ο Τζανάκης, στο 20' ο Κολιακουδάκης και στο 26' ο Ντούριτς διαμόρφωσαν το 3-0, που θα μπορούσε να διευρυνθεί κι άλλο στο β' ημίχρονο αν ο Τζιράκης δεν σημάδευε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Α1 ΕΠΣΗ-1ος (6η)

ΑΛΜΥΡΟΣ - ΓΟΡΤΥΣ      2-0

Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ      0-4

ΜΟΙΡΕΣ - ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ      0-0

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ - ΡΩΜΑΝΟΣ      1-0

ΑΣΤΕΡΑΣ Μ. - Ο.Φ.Α.      1-4

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

3.ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ      13

9.ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ      4

10.ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ      3

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (7η)

ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ      

ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.      

ΡΩΜΑΝΟΣ - Ο.Φ.Α.            

Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ - ΑΛΜΥΡΟΣ      

ΓΟΡΤΥΣ - ΜΟΙΡΕΣ            

Α1 ΕΠΣΗ-2ος (6η)

Π.Ο.Α. - ΡΑΥΚΟΣ            8-0

ΠΑΝΟΜ - Ε.Γ.Ο.Η            3-0

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - ΡΟΥΒΑΣ      0-1

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΑΣΙΤΕΣ FC            3-1

ΖΑΡΟΣ - ΜΙΝΩΙΚΗ      1-4      

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

5.ΠΑΝΟΜ       9

9.ΑΣΙΤΕΣ FC      2

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (7η)

ΡΑΥΚΟΣ - ΠΑΝΟΜ             

ΑΣΙΤΕΣ FC - ΖΑΡΟΣ            

ΜΙΝΩΙΚΗ - Ε.Γ.Ο.Η            

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ      

ΡΟΥΒΑΣ - Π.Ο.Α.      

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News