default-image

Εργοτέλης- Πεδιάδα σήμερα για την ΕΚΑΣΚ

Μπάσκετ
Εργοτέλης- Πεδιάδα σήμερα για την ΕΚΑΣΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρεμιέρα του τοπικού μπάσκετ των ανδρών πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο και το «μενού» περιελάμβανε μόνο «διπλά». Οι φιλοξενούμενοι, έτσι, κέρδισαν και στα τρία παιχνίδια που έγιναν για την 1η αγωνιστική της ΕΚΑΣΚ. Το Σάββατο η Ιεράπετρα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Αναγέννησης, καθώς τη νίκησε 44-52.

 Οι Λασιθιώτες πήραν από την πρώτη περίοδο το προβάδισμα, το οποίο διατήρησαν μέχρι τέλους. Από 'κει και πέρα, χθες η Μεσαρά πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επί του Δειλινού με 57-61. Με... έξυπνο μπάσκετ οι «μπλε» κατέκτησαν το ροζ φύλλο αγώνα, αφού οι προσπάθειες των «πράσινων» για να πάρουν το παιχνίδι έπεσαν στο «κενό». Η Ακαδημία Ρεθύμνου, τώρα, δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα και επιβλήθηκε 56-78 του Χάνδακα.

Οι νικητές επέβαλλαν από νωρίς το ρυθμό τους στη συνάντηση και «έχτισαν» μια μεγάλη διαφορά, την οποία και κράτησαν έως το φινάλε. Η αυλαία της πρώτης «στροφής» πέφτει σήμερα, καθώς στις 7:00 το απόγευμα ο Εργοτέλης υποδέχεται την Πεδιάδα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Αναγέννηση-Ιεράπετρα      44-52

Δειλινό-Μεσαρά      57-61

Χάνδακας-Ακαδημία Ρ.      56-78

 Εργοτέλης-Πεδιάδα Σήμερα (19.00)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News