default-image

Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ, 3-1 τον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ, 3-1 τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ έβαλε τρία γκολ μέσα σε 14 λεπτά και νίκησε 3-1 τον Παναθηναϊκό!

Στο 27' έγινε το 1-0 με πέναλτι που δόθηκε σε μαρκάρισμα του Ταυλαρίδη στον Ροντρίγκες αλλά η φάση έγινε εκτός περιοχής. Ο Αρετόπουλος όμως κατελόγισε την εσχάτη των ποινών, με τον Μπερμπάτοφ να εκτελεί εύστοχα και να ανοίγει το σκορ.

Ο Ροντρίγκες διεύρυνε το προβάδισμα των γηπεδούχων στο 31' (μετά από κακή αντίδραση του Ταυλαρίδη) και ο Βίτορ «τιμώρησε» στο 42' την κακή έξοδο του Στιλ. Το μόνο που κατάφεραν οι πράσινοι -που πλέον βρίσκονται στο μείον έξι από τον Ολυμπιακό- ήταν να μειώσουν με πέναλτι του Καρέλη (74').

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι είχαν 2-3 στημένες φάσεις, είχαν 2-3 επικίνδυνες φάσεις, αλλά επ' ουδενί ο Γλύκος δεν αισθάνθηκε πίεση, με τον ΠΑΟΚ τελικώς να παίρνει θριαμβευτικά το ντέρμπι.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Σάμπο (71' Σάμπο), Λέοβατς, Ροντρίγκες, Μακ, Ζάιρο (82' Αθανασιάδης), Μπερμπάτοφ (30' Πέλκας)

Παναθηναϊκός: Στιλ, Νάνο, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Κουτρουμπής (61' Κλωναρίδης), Αμπέντ (82' Πέτριτς), Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης (82' Λαγός), Μπεργκ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News