default-image

Επιστρέφει στο επι κοντώ η Λεδάκη

Σπορ
Επιστρέφει στο επι κοντώ η Λεδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έτοιμη να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ώστε να συμμετάσχει στις μεγάλες διοργανώσεις μέσα στο το 2016 είναι η Στέλλα Λεδάκη.

Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ φαίνεται πως ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε μέσα στο 2015 και δεν της επέτρεψαν να αγωνιστεί στις διοργανώσεις του έτους που φεύγει σε δύο μήνες.

«Πήγα στη Γερμανία, όπου έκανα θεραπεία με ενέσεις τόσο στο πόδι, αλλά κυρίως στη μέση, εκεί όπου επικεντρώνεται το πρόβλημα», τόνισε η Χανιώτισσα σταρ, συμπληρώνοντας πως: «Από τον Σεπτέμβριο, έχω ξεκινήσει χαλαρά και σταδιακά η ένταση της προπόνησης ανεβαίνει. Θέλω να κάνω ένα πέρασμα από τον κλειστό στίβο και το καλοκαίρι, όχι μόνο να διεκδικήσω τη συμμετοχή μου σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και Ολυμπιακούς, αλλά να αγωνιστώ στους τελικούς των δύο διοργανώσεων.

Πριν από τέσσερα χρόνια είχα χάσει για μία θέση τη συμμετοχή μου στον τελικό τόσο στο Ελσίνκι όσο και στο Λονδίνο, οπότε φέτος θα επιδιώξω το κάτι παραπάνω».

Η Λεδάκη έχει ατομικό ρεκόρ 4.50 και έχει κάθε λόγο να πιστεύει πως μπορεί να «πιάσει» το όριο για Άμστερνταμ και Ρίο. «Νομίζω πως αν είμαι καλά σωματικά και γυμνάζονται κανονικά, τότε οι παραπάνω στόχοι είναι μέσα στις δυνατότητές μου. Θα είναι μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν και ελπίζω όλα να πάνε καλά», τόνισε η Λεδάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News