Αθλητισμός

"Θέλουμε νίκη και στη Ρόδο"

Ικανοποιημένος ήταν ο Νίκος Γκουλής μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι πλέον η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο.

Ο ΟΦΗ θα πάει για τη νίκη σε αυτήν την αναμέτρηση, όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι: «Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη. Αυτό δεν αλλάζει. Το ίδιο θα κάνουμε και στο επόμενο παιχνίδι. Αφοσίωση και διάθεση στον κοινό στόχο πρέπει να έχουμε».

Για το σημερινό ματς επισήμανε: «Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι, αλλά δεν είχαμε ρυθμό και αποφασιστικότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε καλύτερα. Βάλαμε 4 γκολ στο παιχνίδι, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Μας περιμένει ένα ντέρμπι εκτός έδρας και χρειαζόμαστε αγωνιστική βελτίωση. Καλή συνέχεια στον Ράικο Γιάνγιανιν και στην ομάδα του και εμείς τη δουλειά μας». Για το τι άλλαξε στο παιχνίδι του ΟΦΗ στην επανάληψη, ο Γκουλής ανέφερε πως «στα αποδυτήρια μιλήσαμε και είπαμε να μπούμε πιο δυνατά».

Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη του έδωσε ο άλλοτε παίκτης της ομάδας Ράικο Γιάνγιανιν και νυν προπονητής του ΠΑΟΚρουσώνα. Όπως ανέφερε μετά τη λήξη «Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και εύχομαι να συνεχίσει έτσι και εκτός έδρας και να πάρει νίκες που θα του δώσουν το στόχο. Όλοι στην Κρήτη θέλουμε ο ΟΦΗ να ανέβει κατηγορία. Έχω περάσει δυο χρόνια στον ΟΦΗ. Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του. Όλα αυτά είναι όμως στο παρελθόν. Οι δικές μου οι πάσες, οι σέντρες του Γκουλή και τα γκολ του Βλαστού. Όλα αυτά είναι παρελθόν. Τώρα κοιτάζουμε μόνο το μέλλον».

Για το παιχνίδι ο προπονητής του ΠΑΟΚρουσώνα, τόνισε πως: «Για τα δεδομένα της Γ Εθνικής, έγινε ένα καλό παιχνίδι με φάσεις κυρίως από τον ΟΦΗ. Εύχομαι ο κόσμος να το ευχαριστήθηκε. Οι παίκτες μας μπήκαν και πάλι αγχωμένοι. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Το 1-1 του πρώτου μέρους μας βόλεψε, αλλά δεν αντέξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο τρίτο γκολ του ΟΦΗ τελείωσαν όλα για μας. Για μας ξεκινάει τώρα το πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ερμή Ζωνιανών, θέλουμε πάση θυσία τη νίκη».

Σχόλια