default-image

Νέο συμβόλαιο προτείνει η Άρσεναλ στον Βενγκέρ

Ποδόσφαιρο
Νέο συμβόλαιο προτείνει η Άρσεναλ στον Βενγκέρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αρσέν Βενγκέρ βρίσκεται στον πάγκο της Άρσεναλ από το 1996. Ο Αλσατός προπονητής έχει περάσει σχεδόν δυο δεκαετίες στους "κανονιέρηδες", επομένως κάτι καλό θα κάνει και κρατάει την δουλειά του, όσο και αν υπάρχουν αρκετοί επικριτές του.

Οι περισσότεροι τον στηλιτεύουν για το γεγονός ότι επί των ημερών του η ομάδα δεν κατέκτησε όσους τίτλους θα μπορούσε ή θα ήθελε.

Πάντως, η διοίκηση της Άρσεναλ είναι έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις, ώστε να επεκτείνει την συνεργασία της με τον Βενγκέρ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο αγγλικός Τύπος και οι άνθρωπο της ομάδας θα έχουν επαφή μαζί του, προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις. Οι δυο πλευρές μιλούν την ίδια "γλώσσα", γνωρίζουν τι θέλουν ο ένας από τον άλλον και λογικά δεν θα δυσκολευτούν να βρουν κοινό τόπο.

Ο Βενγκέρ έχει συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν και η νέα συμφωνία αναμένεται να είναι ως το καλοκαίρι του 2019, εν ολόγοις για τρία ακόμη χρόνια. Ο ίδιος θα έχει περισσότερα χρήματα να διαχειριστεί, ώστε να ενισχύσει μετεγγραφικά την Άρσεναλ και να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική τόσο στην Premier League όσο και στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News