default-image

Έσπασε το ρόδι στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Έσπασε το ρόδι στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη του νίκη στο Παγκρήτιο κατάφερε να πανηγυρίσει σήμερα ο Εργοτέλης, κερδίζοντας με σκορ 3-2 τον Παναιγιάλειο. Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ, με τις δύο ομάδες να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο παρά τη βροχή.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τον Εργοτέλη, καθώς ο Σκαρτσίλας στο 13' έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Το τέλος του α' ημιχρόνου βρήκε όμως τον Εργοτέλη μπροστά στο σκορ, καθώς αρχικά ο Παμλίδης ισοφάρισε με γκολ του Παμλίδη στο 37' ενώ στο 45' ο Μάνος έδωσε προβάδισμα 2-1 στους γηπεδούχους. Στο 52' μια αμυντική αδράνεια στοίχισε το 2-2 με σκόρερ του Παναιγιαλείου τον Μπουρλάκη. Ο Εργοτέλης δεν είχε πει όμως την τελευταία του λέξη και στο 67' έγινε το 3-2 με σουτ του Αυγενικού.

Εργοτέλης: Αθανασίου, Ρέντζας, Γρομητσάρης, Γιαλουσης, Κυριακόπουλος, Αυγενικού, Καμαρά, Καλέ (78' Άλα), Μάνος, Μπουρσέλης (64' Κούτρης), Παμλίδης (86' Ντος Σάντος).

Παναιγιάλειος: Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Κρισμάρεβιτς, Μπούνας (77' Γκούφας), Μίλιτς, Μπουρλάκης, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Ιωαννου (81' λ.τρ. Ζαχαρόπουλος), Σκαρτσίλας (46' Ιωάννου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News