default-image

Σκληρή στάση και...επίθεση ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Σκληρή στάση και...επίθεση ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Σκληρή στάση, εντός κι εκτός γηπέδων, αποφάσισε να κρατήσει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» μετά την επιστολή στην ΕΠΟ για την αντικατάσταση του Αρετόπουλου στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, είναι αποφασισμένοι να στέλνουν στο σκαμνί όποιον διαιτητή τούς αδικεί. Μάλιστα μαζεύουν στοιχεία για τους ρέφερι που έχουν προηγούμενα μαζί τους και θα τους μηνύουν παραθέτοντας σαν στοιχεία τα λάθη τους, αλλά και όσα για ορισμένους εξ αυτών έχουν καταγραφεί σε συνομιλίες από την ΕΥΠ. Παρά τις απειλές του Γιώργου Γκιρτζίκη περί αποβολής από το πρωτάθλημα, ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του δεν δείχνει καμία πρόθεση να σκύψουν το κεφάλι κι έχουν κηρύξει ανένδοτο που είναι… μόνο στην αρχή.

Μακριά από όλα αυτά, αλλά με την ίδια αποφασιστικότητα, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Γιάννης Αναστασίου φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μπεργκ επιστρέφει στο βασικό σχήμα αντί του Πέτριτς και οι υπόλοιπο δέκα, είτε σε 4-4-1-1 είτε σε 4-3-2-1, είναι οι: Στιλ, Μαρινάκης, Νάνο, Τελάντερ, Ταυλαρίδης, Λαγός, Ζέκα, Αμπέντ, Ατζαγκούν, Καρέλης και Μπεργκ. Σήμερα μετά την προπόνηση στις 13:30 θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα πετάξει για Θεσσαλονίκη. Την προπόνηση αναμένεται να παρακολουθήσει και ο Γιάννης Αλαφούζος, που θα αναχωρήσει την Κυριακή για να δει το παιχνίδι από κοντά.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Βονόρτας αποτελεί παρελθόν από το τεχνικό τιμ της ομάδας, όπως ενημερώθηκε χθες, ενώ αν επιθυμεί θα παραμείνει στο τμήμα σκάουτινγκ. Πρόκειται για μια από τις αλλαγές που επίκεινται στο τιμ του «τριφυλλιού».

Πηγή: Sport-fm

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News