default-image

Αντιπρόεδρος στη Γιουβέντους ο Νέντβεντ

Αθλητισμός
Αντιπρόεδρος στη Γιουβέντους ο Νέντβεντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ γρήγορα κατάφερε να ελιχθεί στην ιεραρχία της Γιουβέντους ο Πάβελ Νέντβεντ, ο οποίος μετά τη λήξη της ποδοσφαιρικής του καριέρας (έπαιξε στους «μπιανκονέρι» για 9 χρόνια) υπηρέτησε από διάφορες θέσεις το σύλλογο και πλέον θα είναι το νούμερο 2!

Όπως ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές Ιταλίας, ο Τσέχος αναλαμβάνει χρέη αντιπροέδρου και πλέον θα είναι ο άνθρωπος πίσω από τον Ανιέλι, ο οποίος τόνισε σχετικά ότι ο Νέντβεντ τα τελευταία πέντε χρόνια επέδειξε επαγγελματισμό και διοικητικές ικανότητες και αποτελεί μια συνειδητή επιλογή.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 43χρονος πρώην ποδοσφαιριστής απευθύνθηκε στους «τιφόζι» της ομάδας λέγοντας: «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να στηρίξουμε όλοι μαζί την ομάδα και στο τέλος θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Η δουλειά μου δεν θα αλλάξει πολύ και θα σχετίζεται κυρίως με την καθημερινή επαφή με το τεχνικό τιμ και τους παίκτες. Αυτό είναι το πεδίο στο οποίο μπορώ να βάλω ένα… χεράκι! Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το σύλλογο που μου δίνουν την ευκαιρία να συνεχίσω να βρίσκομαι σε έναν κορυφαίο σύλλογο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News