default-image

"Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε"

Μπάσκετ
"Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ρέθυμνο Cretan Kings έχει αρκετά δύσκολο έργο για την 3η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ανδρών, αφού υποδέχεται την Κυριακή στις 4.30 το απόγευμα τον Παναθηναϊκό. Οι Κρητικοί θα προσπαθήσουν να εμφανιστούν όσο γίνεται περισσότερο ανταγωνιστικοί κόντρα στο «τριφύλλι».

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρεθύμνου μίλησαν ο Σταύρος Μυκονιάτης και ο Χάρης Γιαννόπουλος. Ο συνεργάτης του Θανάση Σκουρτόπουλου τόνισε πως το ζητούμενο είναι η βελτίωση, ενώ ο έμπειρος φόργουορντ πως η ομάδα του δεν έχει τίποτα να χάσει απέναντι στους «πράσινους».

«Σαφώς παίζουμε με μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και της Ευρώπης. Έχει τεράστια αξία σαν ομάδα και ποιότητα παικτών. Για μας το ζητούμενο είναι να έχουμε μία πάρα πολύ καλή εικόνα ειδικά μέσα στο γήπεδο μας και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Προερχόμαστε από μία ήττα που η εικόνα μας δεν ήταν όπως θα θέλαμε. Αυτό μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο. Σκοπός μας είναι να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι. Θέλουμε να βγάλουμε τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Ο κόσμος θέλουμε να μας στηρίξει για ακόμα μία φορά και να χαρεί το παιχνίδι», είπε ο κ. Μυκονιάτης, ενώ ο Γιαννόπουλος πρόσθεσε: «Είναι ένα παιχνίδι το οποίο η ομάδα δεν έχει άγχος. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Παίζουμε εντός. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε εμείς μετά από ένα κακό παιχνίδι είναι να έχουμε περισσότερη ενέργεια και να είμαστε πιο δυνατοί στην άμυνα.

Πρέπει να δώσουμε μεγάλη έμφαση στην αμυντική λειτουργία και ειδικά στο πικ εν ρολ. Από κει και πέρα πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε όσο περισσότερο γίνεται  και να ευχαριστηθούμε το ματς, ενώ θα κάνουμε ότι μπορούμε απέναντι στον Παναθηναϊκό».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό, καθώς είναι η πρώτη φορά που τίθεται αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα. «Ήταν η καλύτερη μου χρονιά από άποψη ομαδικής απόδοσης. Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τεράστιους παίκτες και να δω πως λειτουργεί ένας μεγάλος σύλλογος. Μόνο κερδισμένος έχω να πω ότι βγήκα και πολύ δυνατότερος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News