default-image

"Λευκή ισοπαλία" για ΠΑΟΚ και Κράσνονταρ

Ποδόσφαιρο
"Λευκή ισοπαλία" για ΠΑΟΚ και Κράσνονταρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν και ο ΠΑΟΚ κράτησε την τελευταία εικόνα του ματς ως η ομάδα που έψαξε περισσότερο τη νίκη κόντρα στην Κρασνοντάρ, η λευκή ισοπαλία στην Τούμπα είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Οι δύο αντίπαλοι δημιούργησαν λίγες ευκαιρίες, είχαν τους τερματοφύλακές τους (Γλύκο και Ντικάν) σε καλή βραδιά, με τον Ουκρανό γκολκίπερ, όμως, να κερδίζει στα σημεία τον Έλληνα λόγω της απίστευτης επέμβασης που έκανε με το αριστερό χέρι στο σου του Κάτσε στο 78'.

Από τη στιγμή που ο Ίγκορ Τούντορ προανήγγειλε διαχείριση και προστασία παικτών ενόψει Παναθηναϊκού ήταν λογικό να δούμε έναν ΠΑΟΚ χωρίς ομοιογένεια και με κύριο χαρακτηριστικό τη μαχητικότητα.

Ο Κροάτης τεχνικός έριξε στο δεύτερο ημίχρονο σταδιακά τα βαριά χαρτιά του (Λέοβατς, Μπερμπάτοφ και Μακ) για να διεκδικήσει το χρυσό γκολ, ωστόσο, έμεινε μόνο με τον αρχικό στόχο («πρώτα απ' όλα να μην χάσουμε) να έχει επιτευχθεί και πάει να τα παίξει όλα για όλα στο επόμενο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στη Ρωσία. Εκεί, όμως, θα ψάξει μόνο νίκη.    

 Από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού ότι και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν με παίκτη λιγότερο τον αγώνα (λόγω των αποβολών των Τζοντρέτζικ και Ζάιρο) , καθώς και οι μισοάδειες κερκίδες.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπα

Διαιτητής: Αντρέας Έκμπερκγ (Σουηδία)

Βοηθοί: Φρέντρικ Νίλσον, Μάγκνους Σιόλμπλομ

4ος: Στέφαν Χάλμπερκγ

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ (Λέοβατς 46), Κόστα, Μαλεζάς, Ροντρίγκες, Κάτσε, Σάμπο, Πέλκας (Μακ 72΄), Ζάιρο, Αθανασιάδης (Μπερμπάτοφ 57΄).

Κρασνοντάρ: Ντικάν, Στράντμπεργκ, Τζεντρέτζικ, Γκράνγκβιστ, Καλέσιν, Τορμπίνσκι (Γκαζίνσκι 83΄), Αχμέντοφ (Μαμάεφ 65΄), Λαμπόρντε, Καμπορέ, Ζοαοζίνιο, Σμόλοφ (Άρι 63΄)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News