default-image

Δυνατός "συμπαίκτης" για το "Ηράκλειο" οι "Μινωικές Γραμμές"

Μπάσκετ
Δυνατός "συμπαίκτης" για το "Ηράκλειο" οι "Μινωικές Γραμμές"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το "Ηράκλειο" παρουσίασε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ομίλου το μεγάλο χορηγό της νέας περιόδου, που είναι οι "Μινωικές Γραμμές". Οι "κυανόλευκοι", έτσι, θα έχουν ένα πολύ δυνατό… συμπαίκτη, που θα στηρίξει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.

Άπαντες εξέφρασαν την πεποίθησή τους πως μέσα από αυτή τη συνεργασία θα έρθουν μονάχα επιτυχίες. Σήμερα έγινε παράλληλα και η παρουσίαση της ομάδας των Κρητικών.

Ο πρόεδρος του Ομίλου, Μανώλης Μαρκαντωνάκης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τόνισε: «Να ευχαριστήσω τα στελέχη των Μινωικών Γραμμών, που βρίσκονται εδώ, τους δημοσιογράφους και την ομάδα μας. Η συμφωνία έκλεισε σε πολύ λίγο διάστημα, μιας και ο κ. Μανιαδάκης ήταν εξ' αρχής θετικός. Μετά από τόσα χρόνια φέρνουμε ένα μεγάλο όνομα στο Ηράκλειο».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών, Αντώνης Μανιαδάκης, είπε, από την πλευρά του, είπε: «Είναι χαρά και τιμή για το Δ.Σ. των Μινωικών Γραμμών ν' αναλάβουμε αυτή τη χορηγία. Από την έναρξη λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα έχουμε εντάξει στο επίκεντρο του στρατηγικού μας σχεδιασμού ένα ευρύ πρόγραμμα δραστηριοτήτων, που συνδυάζει την εταιρική ανάπτυξη με την πολύπλευρη κοινωνική ευημερία και πρόοδο. Οι Μινωικές γραμμές «αγκαλιάζουν» για ακόμη μία φορά τον ιστορικό σύλλογο του Ηρακλείου. Θα στηρίξουμε την προσπάθεια της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, τόσο σε επίπεδο θαλάσσιων μετακινήσεων, όσο και σε επίπεδο οικονομικής ενίσχυσης για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο τεχνικός του «Ηράκλειο», Βασίλης Ράλλης, πρόσθεσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις δύο οικογένειες που ανήκω. Την οικογένεια του «Ηράκλειο» και την οικογένεια των Μινωικών Γραμμών. Ελπίζω η συνεργασία να συνεχιστεί και να είναι επιτυχημένη. Πρόκειται για Ομίλους, που για την πόλη του Ηρακλείου αποτελούν κοινωνικά φαινόμενα».

Ο Μανόλης Σπυριδάκης, ο έφορος του επαγγελματικού τμήματος, δήλωσε: «Ο στόχος μας είναι να κρατήσουμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο και να είναι συγχρόνως ανταγωνιστική. Θέλουμε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας. Για ορισμένους κάτι τέτοιο είναι αυτονόητο, ωστόσο στην εποχή της κρίσης που ζούμε είναι το πιο δύσκολο κομμάτι που έχουμε να διαχειριστούμε».

Ο Έφορος των αγωνιστικών τμημάτων, τέλος, Κώστας Περαντωνάκης, είπε: «Η φιλοσοφία του συλλόγου είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα, που θα έχει εκπροσώπηση στις εθνικές κατηγορίες και θ' αποτελείται από παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News