default-image

Ραντεβού στην ΕΠΟ για τον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Ραντεβού στην ΕΠΟ για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ, Γιάννης Πολεμαρχάκης, βρέθηκε χθες στην Αθήνα και έκανε μια εθιμοτυπική επίσκεψη στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Τοπολιάτη.

Η διοίκηση των «ασπρόμαυρων» είναι καινούργια στο... χώρο και τέτοιου είδους κινήσεις βοηθούν στο να «συστηθεί» στις ποδοσφαιρικές Αρχές. Οι δύο πλευρές, έτσι, είχαν τη δυνατότητα να... γνωριστούν καλύτερα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε συζήτηση μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Θίχτηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τον ηρακλειώτικο σύλλογο, αλλά και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο επίκεντρο βεβαίως βρέθηκε το θέμα της ποινής αφαίρεσης των έξι βαθμών και ο κ. Πολεμαρχάκης ανέλυσε τις θέσεις του ιστορικού σωματείου.

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος των Κρητικών θα μεταφέρει στους συνεργάτες του τα όσα άκουσε από τον κ. Τοπολιάτη και στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου αναμένεται ν' αξιολογηθούν τα δεδομένα, όπως διαμορφώθηκαν, ενώ οι άνθρωποι του ΟΦΗ δεν αποκλείεται να καθορίσουν τις επόμενες ενέργειές τους ως προς το «καυτό» ζήτημα της τιμωρίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News