default-image

Την Ρωσική Καρσίγιακα υποδέχεται ο Παναθηναϊκός

Αθλητισμός
Την Ρωσική Καρσίγιακα υποδέχεται ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα δύο κολλητά ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πήρε... άριστα, όμως πλέον ο Παναθηναϊκός οφείλει να στρέψει την προσοχή του στην Ευρωλίγκα, προκειμένου να αρχίσει κι εκεί να ρολάρει.

Μετά την ήττα της πρεμιέρας απ' την Λοκομοτίβ Κουμπάν, οι πράσινοι υποδέχονται απόψε την Πινάρ Καρσίγιακα (22:00, ΕΡΤ) και αν μη τι άλλο επιβάλλεται να δείξουν την δέουσα προσοχή και σοβαρότητα για να «ρεφάρουν» το αποτέλεσμα στη Ρωσία και να μην μπουν σε «περίεργα» μονοπάτια.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ξεκαθάρισε πως το τριφύλλι «πρέπει» απόψε να κάνει δικό του το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στους πάντα υπολογίσιμους -έστω και αλλαγμένους σε σχέση με πέρσι- πρωταθλητές Τουρκίας (των Ράγκλαντ, Γκάμπριελ, Κάρτερ, Άιβερσον, Γκονλούμ κτλπ), οι οποίοι θα έχουν και τη στήριξη περίπου 300-500 οπαδών τους!

Φίλοι, βέβαια, αναμένονται πολλοί και του Παναθηναϊκού, καθώς είναι ακόμα νωπές οι μνήμες απ' τη back to back νίκη επί των ερυθρολεύκων και σίγουρα θα θελήσουν πέραν του να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα σε ένα κρίσιμο ματς, να τους επιβραβεύσουν για τα όσα έχουν πετύχει ως τώρα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν πέραν των γνωστών απόντων Παππά και Μποχωρίδη.

Ο Σάλε δύσκολα να ανοίξει το ροτέισον (παίζει ουσιαστικά χωρίς τους... μικρούς, με εννιά παίκτες), αφού όπως φαίνεται θέλει να βγάλει την πρώτη δύσκολη πεντάδα αγώνων (τελευταίο σήμερα δηλαδή) και στη συνέχεια να ξεκινήσει και ο ίδιος τις «αλχημείες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News