default-image

Στη Λευκωσία με ΑΠΟΕΛ ο Αστέρας Τρίπολης

Ποδόσφαιρο
Στη Λευκωσία με ΑΠΟΕΛ ο Αστέρας Τρίπολης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξει τις δυνατότητές του έχει σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League (20:00, OTE Sport 3).

Οι Αρκάδες έχουν μόλις έναν βαθμό μέχρι στιγμής (μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα με τη Σπάρτα Πράγας) και η νίκη επί της ομάδας του Τιμούρ Κετσπάγια μοιάζει με μονόδρομο, αν θέλει να παραμείνει ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης στους «32» της διοργάνωσης.

Ο Στάικος Βεργέτης υποστήριξε ότι το φαβορί της αναμέτρησης είναι ο κυπριακός σύλλογος, αλλά τόνισε ότι η ομάδα του θα βασιστεί στην αμυντική της οργάνωσης. Στο καθαρά αγωνιστικό, ο 39χρονος προπονητής θα παρατάξει με 4-5-1 την ομάδα του. Την εστία του Αστέρα θα υπερασπιστεί ο Θεοδωρόπουλος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Λούι, Αλόκο, Σανκαρέ και Γιαννούλης. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ιγκλέσιας και Χαμντανί, με τον Μάσα και τον Μπερτόλιο στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα έχει ο Τορμένα, με τον Γιάννου να παίζει στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοσίτσκι, Καπετάνος, Γιαννούλης, Δημούτσος, Κουρμπέλης, Τσοκάνης, Λανθαρότε, Φερνάντεζ, Φούντας, Σκούρτης, Γκοϊάν και Ζησόπουλος.

Από την πλευρά τους, οι Κύπριοι θα παίξουν με 4-2-3-1. Την πιθανή ενδεκάδα θα αποτελέσουν οι Βάντερμαν (τερματοφύλακας), Σέρζιο, Αμορίν, Καρλάο, Αντωνιάδης (αμυντικοί), Μοράις, Αρτυματάς (αμυντικοί μέσοι), Εφραίμη, Βινίσιους, Βάντερ (στα χαφ), Καβενάγκι (στην κορυφή της επίθεσης). Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Ζόρντι, Κίσσας, Ινιάκι, Ιωάννου, Σόκο, Στίλιτς, Μακρίδης, Χαραλαμπίδης, Πιατκόφσκι. Εκτός είναι οι Πάρντο, Σωτηρίου και τιμωρημένος ο Ντε Βινσέντι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News