default-image

Θα αναπροσαρμοστεί το συμβόλαιο του Καρέλη;

Αθλητισμός
Θα αναπροσαρμοστεί το συμβόλαιο του Καρέλη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νίκος Καρέλης είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του Παναθηναϊκού, πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα αλλά δεν βλέπει τις απολαβές του να βελτιώνονται για τρίτο συνεχόμενο χρόνο…

Ναι μεν ο διεθνής επιθετικός (προφανώς και) αναγνωρίζει πως από τον Παναθηναϊκό πήρε την ευκαιρία να σώσει την καριέρα του. Ήρθε από την Αμκάρ όπου τα πάντα, κι ο ίδιος λογικά λόγω καιρού, είχαν… παγώσει και εκτίναξε τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

 Οι δυο προηγούμενες σεζόν του Καρέλη, έκαναν τους Βέλγους της Γκενκ να φτάσουν ακόμα και στα 4 εκατ. ευρώ προσφοράς προς τον Παναθηναϊκό για να τον αποκτήσουν. Οι «πράσινοι», όμως, αρνήθηκαν με δεδομένο πως πιστεύουν στην αξία του παίκτη και πως τον χρειάζονται για να κυνηγήσουν ως το τέλος το πρωτάθλημα.

Το θέμα, ωστόσο, που ανακύπτει είναι άλλο. Ο Καρέλης είναι από τους λίγους παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι του 2013 στον Παναθηναϊκό, και βοήθησαν την ομάδα να πάρει το Κύπελλο και να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα, που δεν έχει κληθεί για αναπροσαρμογή συμβολαίου.

Προφανώς κι ο Κρητικός φορ δεν αξιώνει για παράδειγμα τα χρήματα που παίρνει ο Μπεργκ ή ο Σάντσεθ, όμως, θα μπορούσε ήδη να έχει πάει στην αμέσως επόμενη… μισθολογική κλίμακα του Παναθηναϊκού.

Παρόλα αυτά, ο Καρέλης δεν έχει βγάλει καμία δυσαρέσκεια. Δεν είναι άλλωστε και τέτοιος χαρακτήρας. Αντίθετα, δίνει το 100% σε κάθε αγώνα κι απόδειξη είναι το γεγονός πως βρίσκει δίχτυα και φέτος με μεγάλη συχνότητα, έχει πετύχει ήδη τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας, δίνοντας λύσεις ακόμα και όταν ο Μπεργκ «σιωπά» στην επίθεση.

Τι μπορεί να γίνει στο εξής; Ο ένας δρόμος είναι να κληθεί ο παίκτης από τον Παναθηναϊκό για αναπροσαρμογή συμβολαίου στο επόμενο διάστημα. Ο δεύτερος, που και πάλι είναι στο χέρι της διοίκησης, είναι να μην συμβεί κάτι τέτοιο. Σε μια τέτοια περίπτωση, όμως, και με δεδομένο πως τον Ιανουάριο θα έρθουν και πάλι προτάσεις για τον «Χουλκ» του «τριφυλλιού», η παραχώρησή του θα είναι και το πλέον «δυνατό» σενάριο, σε αντίθεση με το καλοκαίρι όπου οι γνωρίζοντες ήταν σίγουροι πως δεν πρόκειται να φύγει!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News