default-image

Νίκη για να μείνει ζωντανός ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Νίκη για να μείνει ζωντανός ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Κράσνονταρ υποδέχεται απόψε ο ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που ενδεχομένως να κριθεί η πρόκριση στους «32» του Europa League (22:05, OTE Sport 2).

Οι Θεσσαλονικείς – μετά τις ισοπαλίες με Γκαμπάλα και Ντόρτμουντ – έχουν συγκεντρώσει δύο βαθμούς, ενώ οι Ρώσοι έχουν τρεις βαθμούς (μετά τη νίκη επί της Γκαμπάλα την προηγούμενη αγωνιστική).

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Ιγκόρ Τούντορ έδειξε να δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όμως η νίκη στο σημερινό παιχνίδι αποτελεί μονόδρομο για τον «Δικέφαλο του Βορρά» αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης. Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Κροάτης τεχνικός προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει πέντε με έξι νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα.

Πρώτα από όλους ο Γλύκος θα πάρει τη θέση του Όλσεν, με τον Μαλεζά να παίζει αντί του Τζάβέλλα στο κέντρο της άμυνας μαζί με τους Κόστα και Βίτορ. Στα πλάγια θα παίξουν ο Ροντρίγκες και ο Σκόνδρας (στη θέση του Κίτσιου), με τον Τζιόλη να μένει στον πάγκο και ως αμυντικά χαφ να αγωνίζονται οι Σάμπο και Κάτσε.

Ο Πέλκας θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο, με το επιθετικό δίδυμο στην επίθεση να αποτελείται από τους Αθανασιάδη (αντί του Μπερμπάτοφ) και τον Ζάιρο (αντί του Μακ).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Όλσεν, Τζαβέλλας, Γκολάσα, Μπερμπάτοφ, Τζιόλης, Μακ και Λέοβατς. Εκτός είναι οι Τσίμιροτ, Κωνσταντινίδης και Κίτσιου.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Όλεγκ Κονόνοφ θα παρατάξει με 4-1-2-3 την ομάδα του. Την πιθανή ενδεκάδα θα αποτελέσουν οι Ντίκαν (τερματοφύλακας), Γέντρετσικ, Γκράντβιστ, Στράντμπεργκ, Πετρόφ (άμυνα), Γκαζίνσκι (αμυντικό χαφ), Αχμέοτφ, Καμπορέ (εσωτερικοί μέσοι), Μπιστρόφ, Ζοαοζίνιο και Σμόλοφ (η επιθετική τριάδα).

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Σνίτσιν, Καβλίνοφ, Καλέσιν, Σίγκουρτσον, Τορμπίνσκι, Μαμάεφ, Λαμπόρντε, Άρι και Βάντερσον. Εκτός είναι ο Περέιρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News