default-image

Σίλβα: Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα

Αθλητισμός
Σίλβα: Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον  Ολυμπιακό κοιτούν κάθε ματς ξεχωριστά και προσπαθούν σε όλα για το καλύτερο, όπως τόνισε ο Μάρκο Σίλβα μετά τη νίκη στο Ζάγκρεμπ επί της Ντιναμό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως δεν τους ενδιαφέρει που θα φτάσουν στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και πως έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την απόδοση της ομάδας και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα που έχει φέρει. «Αποθέωσε» τον Ιντέγε και δε θεωρεί πως ήταν φαβορί οι πρωταθλητές Ελλάδος στην αποψινή αναμέτρηση, πως όλοι πρέπει να προετοιμάζονται κατάλληλα για τους αγώνες και πως δυσκολεύτηκαν στην πίεση των Κροατών.

Αναλυτικά: «Το μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Θα το δούμε στο τέλος της χρονιάς. Δεν μας απασχολεί καθόλου τώρα. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι παιχνίδι με παιχνίδι, να προσπαθούμε να προχωράμε και να είμαστε καλοί. Σε κάθε ματς θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας, είμαστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα.

Σε σχέση με το γκολ του Ιντέγε, είμαστε πολύ χαρούμενοι, είναι ένας επαγγελματίας που δουλεύει καθημερινά. Είχε την ευκαιρία νωρίτερα να σκοράρει, δεν το κατάφερε, αλλά όταν του δόθηκε δεύτερη ευκαιρία, το έκανε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη δουλειά που κάνει ο συγκεκριμένος παίκτης, αλλά και όλη η ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που είναι επιθετικός μας και σκοράρει.

Δεν ξέρω και δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει στο μέλλον του ομίλου. Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να παίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι, να είμαστε προετοιμασμένοι καλά και να πετυχαίνουμε νίκες. Σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα που φέραμε και να προσπαθήσουμε και στο επόμενο ματς να τα πάμε καλά. Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να προβλέπουμε και το τι θα συμβεί στο μέλλον. Αυτό που έχει σημασία είναι σε κάθε παιχνίδι να προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα για να παίρνουμε βαθμούς.

Σίγουρα, περίμενα ένα παιχνίδι δύσκολο και, επίσης, είχα διευκρινίσει χθες οποιαδήποτε κουβέντα που γινόταν ότι θα ήταν φαβορί ο Ολυμπιακός, δεν έδωσα βάση. Όταν η Ντιναμό έχει νικήσει την Άρσεναλ, είναι δεδομένο ότι πρόκειται για καλή ομάδα. Εμείς ήρθαμε προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο ματς και ήμασταν έτοιμοι για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δεν περιμέναμε ότι είμαστε εμείς το φαβορί. Σε σχέση με το πέναλτι που λέτε, σίγουρα μπορεί να είχατε καλύτερη οπτική από εμένα, όμως σε κάθε τέτοιες συζητήσεις πάντα λέω ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν σε ένα ματς. Την απόφαση την παίρνει ο διαιτητής και εκείνος είχε διαφορετική άποψη από εσάς.

Η δουλειά μας είναι να προετοιμάζουμε τα παιχνίδια με τον καλύτερο τρόπο και είναι υποχρέωσή μας να τα δίνουν όλα οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Ίσως να μην καταφέρνουν πάντα να παίρνουν θετικά αποτελέσματα, αλλά έχουν την υποχρέωση, επειδή εκπροσωπούν αυτόν το μεγάλο σύλλογο, να παλεύουν πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν είναι εύκολο πάντα να νικάς, όμως, έχεις την υποχρέωση πάντα να προσπαθείς.

Όπως είδατε, στο πρώτο 25λεπτο δεν εμφανιστήκαμε όπως θέλαμε. Υποφέραμε όταν μας πίεζε ο αντίπαλος. Θέλαμε να βρούμε τον τρόπο να παρουσιάσουμε το πρόσωπο που θέλαμε. Στο ημίχρονο, ξοδέψαμε χρόνο για να δούμε πως θα βελτιωθούμε και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε το παιχνίδι υπέρ μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News