default-image

Απόδραση Ολυμπιακού από το Ζάγκρεμπ!

Ποδόσφαιρο
Απόδραση Ολυμπιακού από το Ζάγκρεμπ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τεράστια νίκη με 0-1 πήρε στο Ζάγκρεμπ απέναντι στην Ντιναμό ο Ολυμπιακός και έκανε πολύ σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League! Το γκολ του Ολυμπιακού σημείωσε με εξαιρετική προσπάθεια στο 79ο λεπτό ο Ιντέγιε.

Πάντως τα νέα από το Λονδίνο δεν ήταν ευχάριστα για τους "ερυθρόλευκους", καθώς η Άρσεναλ επικράτησε με 2-0 της Μπάγερν Μονάχου και μπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης....

Η βαθμολογία του ομίλου:

3.Ντιναμό       3

4.Άρσεναλ       3

Η 4η αγωνιστική είναι:

Ολυμπιακός - Ντιναμό

Μπάγερν - Άρσεναλ

Όσον αφορά το παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ, η εξέλιξή του έδειχνε ότι ακόμα και η ισοπαλία θα έβρισκε τον Ολυμπιακό ικανοποιημένο, όμως κατάφερε με ένα πανέμορφο γκολ του Ιντέγιε να "κλέψει" τους τρεις βαθμούς, μέσα στην καυτή έδρα της Ντιναμό. Έτσι το δεύτερο διπλό μετά από αυτό που είχε προηγηθεί στο Λονδίνο, δίνει στον Ολυμπιακό αέρα πρόκρισης, κάτι που θα προσπαθήσει να πετύχει στην έδρα του, φιλοξενώντας στη συνέχεια τη Ντιναμό, μετά πηγαίνει στο Μόναχο για να παίξει με την Μπάγερν και κλείνει στο Καραϊσκάκη με την Άρσεναλ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά στο ματς και δέχτηκε πίεση από τους Κροάτες. Πάντως οι "ερυθρόλευκοι" ήταν πειθαρχημένοι αμυντικά και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε πιο ανοιχτό παιχνίδι και χάθηκαν σημαντικές εκατέρωθεν ευκαιρίες.

Στο 52ο η Ντινάμο κυκλοφόρησε την μπάλα όμορφα, οι Κροάτες εκμεταλλεύτηκαν το γλίστρημα του Μασουακού και έχοντας παίκτη παραπάνω έφτασαν στη μεγάλη περιοχή με τον Χότζιτς να κάνει το σουτ και τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι.

Στην αμέσως επόμενη φάση όμως και ο Ολυμπιακός έχασε τη μεγάλη του ευκαιρία. Ο Ομάρ άρχισε την αντεπίθεση και έβγαλε τη σέντρα στην «καρδιά» της περιοχής της Ντινάμο. Εκεί ο Ιντέγε όμως με την προβολή που έκανε δεν μπόρεσε να σημαδέψει καλά.

Στο 77ο λεπτό είχαν και δεύτερο δοκάρι οι γηπεδούχοι με τον Ρογκ αλλά αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός απάντησε με γκολ! Από πάσα του Σιόβα, ο Ιντέγε μπήκε μόνος του στην περιοχή της Ντινάμο και από αρκετά πλάγια θέση έχοντας μπροστά τον τερματοφύλακα αλλά και αμυντικό πλάσαρε πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι ερυθρόλευκοι άντεξαν στα τελευταία λεπτά την πίεση της Ντιναμό και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Ολυμπιακό νικητή 1-0.

Ντιναμό Ζ.: Εντουάρντο, Σουντάνι, Μασάδο, Φερνάντες, Σάντος, Χότζιτς (60' Πιάτσα), Πίβαριτς, Ρογκ (87' Τσόριτς), Ματελ, Ταραβέλ

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ομάρ, Μποτία, Σιόβας, Μασουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Πάρντο (82' Σαλίνο), Φορτούνης (72' Ντομίνγκες), Σεμπά (89' Ντα Κόστα), Ιντέγε

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News