default-image

Η απάντηση του τραυματιοφορέα της Λάρισας

Ποδόσφαιρο
Η απάντηση του τραυματιοφορέα της Λάρισας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρόσωπό του και το κωμικοτραγικό περιστατικό της μεταφοράς του Λεονάρντο Κούτρη εκτός αγωνιστικού χώρου στον αγώνα της Λάρισας με τον Εργοτέλη έκανε το γύρο του κόσμου.

Ο περίφημος τραυματιοφορέας έσπασε τη σιωπή του και έδωσε τη δική του εκδοχή της υπόθεσης, μετά από όσα είπε ο παίκτης του Εργοτέλη.

Ονομάζεται Σπύρος Θεοχαρίδης, είναι εθελοντής της Λάρισας εδώ και χρόνια και κάνει διάφορες δουλειές στο γήπεδο, από το να μαζεύει μπάλες μέχρι… τραυματίες. Μιλώντας στο eleftheria.gr διακήρυξε την αθωότητά του για όσους τον κατηγορούν για βαναυσότητα στον αντίπαλο ποδοσφαιριστή, ισχυρίστηκε πως ο τελευταίος ήταν που τον χτύπησε, ενώ έκανε λόγο για συστηματική προσπάθεια του Εργοτέλη να κάνει καθυστερήσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αν δει κάποιος το βίντεο του συγκεκριμένου συμβάντος θα διαπιστώσει αρκετά πράγματα… Το πρώτο είναι ότι αρχικά γλίστρησα στην προσπάθειά μου να βοηθήσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την εξέλιξη της αναμέτρησης και έπεσα, αυτό δεν πιστεύω να το αμφισβητεί κανένας, το δεύτερο που δεν είδε κάποιος είναι ότι το πόδι του παίκτη με χτυπάει κάτω από την κοιλιά μου και στη συνέχεια πέφτω. Τελικά τον πήγα έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα θα διαπίστωσαν όλοι είτε μέσα στο γήπεδο είτε από την τηλεοπτική εικόνα και την απροθυμία του ποδοσφαιριστή να ανέβει στο φορείο για την οποία κανένας δεν μίλησε. Ο άνθρωπος αυτός ήθελε να βρίσκεται κάτω στον αγωνιστικό χώρο παρά να ανέβει στο φορείο.

Για τον φυσικοθεραπευτή δεν χρειάζεται να κάνω κάποια απάντηση. Το σύστημα «πέστε κάτω» ήταν σχεδιασμένο από το πρώτο μέρος.Θα σας αναφέρω συγκεκριμένο περιστατικό. Στο πρώτο μέρος παίκτης του Εργοτέλη τραυματίζεται και δεν δείχνει να έχει κάτι σοβαρό αφού επανήλθε αμέσως στον αγωνιστικό χώρο όταν τον βγάλαμε εκτός με το φορείο. Ρώτησα τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας… «Καλά από το πρώτο μέρος κάνετε καθυστερήσεις;» Και η απάντησή του ήταν «όχι από το πρώτο μέρος, αν προηγηθούμε στο δεύτερο ημίχρονο θα κάνουμε… Αντιλαμβάνεται κάποιος ότι το σύστημα «πέστε κάτω». ήταν σχεδιασμένο από το πρώτο ημίχρονο.

Και γιατί όλοι στέκονται σε μια φάση που έγινε στο 67΄ και όχι σε μια ανάλογη στο 90΄ που το παιχνίδι ήταν ισόπαλο με 1-1. Τότε βγάλαμε έναν ακόμα παίκτη του Εργοτέλη εκτός αγωνιστικού χώρου αμέσως και το πόδι του ήταν πρησμένο. Καθαρός τραυματισμός. Είχε κερδίσει κόρνερ η ΑΕΛ. Δεν έγινε το παραμικρό. Δηλαδή αν το κάναμε, εσκεμμένα στο 67΄ γιατί να μην κάναμε το ίδιο και στα τελευταία λεπτά. Υπάρχει αδικία προς το πρόσωπό μου…

Ένα γλίστρημα και μια ενέργεια του ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη στο 67΄ έγινε αιτία να θίξουν εμένα και την ομάδα. Αυτή είναι η αλήθεια, η τηλεοπτική εικόνα αδικεί εμένα και την ομάδα στο συγκεκριμένο συμβάν. Αυτό με λυπεί γιατί τόσα χρόνια και σε ανάλογες καταστάσεις που έχανε η ομάδα δεν είχε δοθεί το παραμικρό δικαίωμα. Τώρα με μια άτυχη στιγμή προσπαθούν κάποιοι να τα βάλουν μαζί μου και με την ομάδα. Γιατί άραγε; Ποιος είναι ο σκοπός τους; Ξέρω ότι τέτοιες εικόνες γίνονται θέμα στα ΜΜΕ αλλά αδικούν τους ανθρώπους και τις ομάδες. Αντί να σταθούν στους 10.000 φιλάθλους που δεν υπάρχουν σε γήπεδα Σούπερ Λίγκας, στην προσπάθεια των παικτών της ομάδας για την ανατροπή του αποτελέσματος ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα. Θέλουν να μας μειώσουν… ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News