Αθλητισμός

Κρίσιμες ώρες για τον Δέλλα στην ΑΕΚ

Kρίσιμες  είναι επόμενες ώρες για την ΑΕΚ και το μέλλον του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο της. Μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης της ομάδας έγινε στα Σπάτα η πολυαναμενόμενη συνάντηση του προπονητή με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, η οποία και ολοκληρώθηκε μετά από αρκετή ώρα.

Επίσημη ενημέρωση δεν υπήρξε για την πορεία της συζήτησης, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως η θέση του «Κολοσσού» στον πάγκο είναι εξαιρετικά επισφαλής κι αν πριν το ραντεβού οι πιθανότητες ήταν υπέρ της παραμονής του στη θέση του, πλέον είναι σε βάρος αυτής. Όλα θα εξαρτηθούν από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος θα ενημερωθεί από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για όσα συζητήθηκαν.

Κανείς, ασφαλώς, δεν μπορεί να προδικάσει τίποτα μέχρι να ολοκληρωθεί το ραντεβού. Πάντως πολλοί εκφράζουν τις αμφιβολίες για το αν και κατά πόσο μπορεί να συνεχιστεί ομαλά η συνεργασία των δύο πλευρών από τη στιγμή που ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη χθεσινοβραδινή συνάντησή του με τους οργανωμένους οπαδούς ουσιαστικά «άδειασε» τον προπονητή επιρρίπτοντάς του ευθύνες για τη μη απόκτηση επιθετικού και τη μη σωστή αξιοποίηση του υπάρχοντος ρόστερ.

Σχόλια