default-image

Για νίκη και στο Ζάγκρεμπ ο Ολυμπιακός!

Ποδόσφαιρο
Για νίκη και στο Ζάγκρεμπ ο Ολυμπιακός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Στο καυτό «Μαξιμίρ» του Ζάγκρεμπ απέναντι στην Ντιναμό δοκιμάζεται απόψε ο Ολυμπιακός, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και θέλουν να επαναλάβουν αυτό που είχαν καταφέρει πριν λίγο διάστημα στην έδρα της Άρσεναλ. Στην διάθεση του Μάρκο Σίλβα δεν βρίσκεται ο Καμπιάσο, ο οποίος χτύπησε στην τελευταία προπόνηση πριν βγει η αποστολή που ταξίδεψε στην Κροατία και την αποτελούν οι: Μποτία, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Λάτσι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Μάρκο Σίλβα, είπε ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι το φαβορί στην αναμέτρηση και στοχεύει στο νικηφόρο αποτέλεσμα. «Δεν είμαστε το φαβορί. Η Ντιναμό είναι πολύ καλή ομάδα, το έδειξε και στην πρεμιέρα. Εμείς θα προσπαθήσουμε για τη νίκη, αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να μιλήσω για φαβορί. Είναι δύο πολύ καλές ομάδες, είναι ματς Τσάμπιονς Λιγκ και θα νικήσει όποιος παίξει καλύτερα», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού, ενώ αναφορικά με την απουσία του Καμπιάσο, είπε: ««Η απουσία ενός παίκτη δεν αλλάζει την προετοιμασία μας. Θα παίξουμε σαν ομάδα. Είναι μια σημαντική απουσία, αλλά δεν αλλάζουν τα πλάνα μας γιατί τα πλάνα βασίζονται στην ομάδα, παρότι ο Καμπιάσο είναι πολύ σημαντικός παίκτης»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News