default-image

Νίκη για ΠΑΟ, 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ποδόσφαιρο
Νίκη για ΠΑΟ, 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε ξανά πως είναι ο μόνος που μπορεί να απειλήσει τους Πειραιώτες, επικρατώντας 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα, πετυχαίνοντας τέταρτη σερί νίκη και μειώνοντας εκ νέου την απόστασή του από την κορυφή στους 3 βαθμούς.

Ο Καρέλης άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος. Στο 17' ο Ζέκα είδε την κίνηση του Καρέλη κι όταν ο τελευταίος επωφελήθηκε την λάθος κι ασθενή απόκρουση του Βελλίδη (σε χαλαρό σουτάκι του), παίρνοντας το ριμπάουντ για το 1-0. Στο 60' δόθηκε πέναλτι σε αγκωνιά του Μπέριου στον Τελάντερ, με το Πέτριτς από το σημείο του πέναλτι να κάνει το 2-0.

Στο 71' οι μαχητικοί Γιαννιώτες μείωσαν και μπήκαν ξανά στο κόλπο. Ο Ταυλαρίδης υπέπεσε σε πέναλτι με τον Τσάβες να μειώνει και να δημιουργεί νέα κατάσταση. Στο 85' ο Στιλ κράτησε το 2-1 σε εκτέλεση φάουλ του Τσάβες ενώ στις καθυστερήσεις, ο Αμπέντ με προσωπική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 3-1!

Παναθηναϊκός (Γ. Αναστασίου): Στιλ, Αμπέντ, Λαγός (66' Πράνιτς), Ζέκα, Μαρινάκης, Ατζαγκούν (77' Κουτρουμπής), Καρέλης (58' Μπεργκ), Ταυλαρίδης, Νάνο, Τελάντερ, Πέτριτς

ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Μπέριος (73' Μανιάς), Μιχαήλ, Ίλιτς (80' Φερφελής), Τσάβες, Ακόστα, Ναδάλες (68' Καρανίκας), Τσουκαλάς, Κοζορώνης, Στρούνα, Σκόνδρα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News