Αθλητισμός

Επέστρεψε ο Σαχινίδης, μαγνητική ο Πατινιώτης

Χαμόγελα στον ΟΦΗ για την επιστροφή του Βασίλη Σαχινίδη στη δράση. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε πάρει μέρος σε προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, όμως σήμερα αγωνίστηκε στο προπονητικό δίτερμα που έγινε στο ΒΑΚ με τους πιτσιρικάδες του ΟΦΗ '94.

Ο 29χρονος επιθετικος του ΟΦΗ αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του προπονητικού διτέρματος (δυο τριαντάλεπτα) δίχως να νοιώσει ενοχλήσεις, γεγονός που δείχνει ότι βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία της επιστροφής του. Μέσα απο τις προπονήσεις της εβδομάδας θα φάνει αν ο Νίκος Γκουλής τον υπολογίζει στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚρουσώνα στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης. Στο δίτερμα με τον ΟΦΗ '94 ο Νίκος Γκουλής χρησιμοποίησε κυρίως παίκτες που δεν έπαιξαν ή είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής με τη Γλυφάδα.

Από κει και πέρα, ο Θανάσης Πατινιώτης θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση στο πέλμα, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Γλυφάδα. Ο τραυματισμός δεν είχε να κάνει με κάποιο χτύπημα, αλλά συνέβη λόγω του πλαστικού τάπητα, σε μια φάση που ο παίκτης του ΟΦΗ φρέναρε για να αλλάξει κατεύθυνση.

Σχόλια