default-image

Ισόπαλο το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Ποδόσφαιρο
Ισόπαλο το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ, το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο 3-3. Ο «γηραιός» προηγήθηκε δύο φορές και παρότι βρέθηκε να χάνει με 3-2, ισοφάρισε στο τελευταίο δευτερόλεπτο σε 3-3 με τον Μπαρτολίνι κι ενώ λίγα λεπτά πριν ο Περνίς είχε σταματήσει το πέναλτι του Μπερμπάτοφ!

Μετά το «Χ», το τέταρτο σερί των δύο ομάδων σε αυτό το γήπεδο, ο ΠΑΟΚ χάνει κάθε επαφή με την κορυφή (είναι στο -10 από τον Ολυμπιακό), ενώ ο «γηραιός» έπιασε στην 12η θέση την Ξάνθη.

Το ντέρμπι είχε ρυθμό, ένταση και αγωνία από το πρώτο λεπτό έως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο... χορός των γκολ άνοιξε στο 14' με τον Μακρή που πετάχτηκε στην μικρή περιοχή (τον «έχασε» ο Τζαβέλλας) και μετά από κεφαλιά-πάσα έκανε με προβολή το 1-0. Κι ενώ ο ΠΑΟΚ έδειχνε καλύτερος στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, βρέθηκε από νωρίς να κυνηγάει στο σκορ. Με 61% της κατοχής, οι παίκτες του Τούντορ γυρόφερναν την ισοφάριση και έφτασαν στο 1-1 στο 35' με τον Πέλκα που υποδέχθηκε ωραία σέντρα του Λέοβατς από τα αριστερά και σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά.

Όμως, το λάθος του Σάμπο έδωσε ξανά προβάδισμα στον Ηρακλή. Ο Σλοβάκος μέσος γύρισε αδύναμα προς την άμυνα, ο Βέλλιος πρόλαβε και ντρίμπλαρε τον Κόστα και απέναντι στον Όλσεν πλάσαρε εξαιρετικά, έξω από την περιοχή, για το 2-1 εν μέσω... πανζουρλισμού στο Καυτανζόγλειο.

Ο «δικέφαλος», πάντως, αντέδρασε, ισοφάρισε με τον Μπερμπάτοφ στο 65' και στο 77' ο Τζαβέλλας έκανε το 2-3. Ο Περνίς απέκρουσε το πέναλτι του Μπερμπάτοφ στο 90' και δύο λεπτά αργότερα ο Μπαρτολίνι… τιμώρησε τους «ασπρόμαυρους» για το 3-3.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπουκουβάλας, Στάμου, Μπαρτολίνι, Σαραμαντάς (82' Ρομάνο), Ιντζόγλου (82' Περόνε), Μακρής, Κυριακίδης, Πασάς, Μπουλούτ (63' Πορτουλίδης), Βέλλιος

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Όλσερ, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα (62' Αθανασιάδης), Ροντρίγκες, Σάμπο, Τζιόλης, Λέοβατς, Μακ (84' Γκολάσα), Πέλκας (73' Κάτσε), Μπερμπάτοφ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News