default-image

Συνεχίζει ο Ροναλντίνιο

Ποδόσφαιρο
Συνεχίζει ο Ροναλντίνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν το βάζει… κάτω ο Ροναλντίνιο και συνεχίζει κανονικά το ποδόσφαιρο. Ύστερα από την αποχώρησή από τη Φλουμινένσε, δύο μήνες αφότου συμφώνησε με τη βραζιλιάνικη ομάδα, μάλιστα, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στο πλαίσιο συνάντησης με παιδιά από την Κεντρική και Βόρεια Αμερική στο στάδιο "Αζτέκα" του Μεξικού, ο 35χρονος άσος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

"Συνεχίζω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Είμαι υγιής και θεωρώ πως δεν έχει έρθει ακόμη η στιγμή να αποσυρθώ από την ενεργό δράση".

Όσον αφορά στην εθνική Βραζιλίας, σχολίασε: "Υπάρχουν νέοι ποδοσφαιριστές με σπουδαίο ταλέντο και ένας καλός προπονητής. Θεωρώ πως είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στο λεγόμενο "joga bonito" και να δώσει εκ νέου χαρά κι ευχαρίστηση στους φιλάθλους παγκοσμίως".

Ενώ, σε ερώτηση για το ποιος θεωρεί πως θα κατακτήσει τη "Χρυσή Μπάλα" φέτος, απάντησε: "Ο Λιονέλ Μέσι παραμένει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Είναι δύσκολο να πω ποιος θα κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα. Κι αυτός, αλλά κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκαναν εξαιρετικά πράγματα την εφετινή χρονιά και πιστεύω πως το αξίζουν το ίδιο

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News