default-image

Παράσχος: Χρειαζόμασταν τη νίκη ψυχολογίας

Αθλητισμός
Παράσχος: Χρειαζόμασταν τη νίκη ψυχολογίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιώργος Παράσχος μετά τη νίκη του Πλατανιά επί του Πανθρακικού με 4-0  τόνισε πως οι τρεις βαθμοί χρειάζονταν για να ανέβει ψυχολογικά η ομάδα μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και πως ήταν πολύ αποτελεσματικοί στα τελειώματα των φάσεων, ενώ φάνηκε πως η βαθμολογική τους θέση ήταν πλασματική. Θεωρεί πως αν δεν ερχόταν η νίκη, θα υπήρχαν προβλήματα στη συνέχεια και κατηγόρησε τον Ολιμπά για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

Αναλυτικά: «Πάνω από όλα, χρειαζόμασταν τους βαθμούς για τον ψυχολογικό τομέα, γιατί κάναμε τεράστια προσπάθεια και στα υπόλοιπα παιχνίδια, αλλά δυστυχώς, δεν είχαμε πάρει κάποιους βαθμούς που δικαιούμασταν. Σήμερα ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί, προηγηθήκαμε πολύ γρήγορα όπως δεν τα είχαμε καταφέρει στα προηγούμενα παιχνίδια.

Από τη στιγμή που έγινε το 2-0, μπορεί να μην είχαμε συνέχεια στην απόδοσή μας, αλλά κινδυνεύσαμε πολύ λίγο και γενικά ελέγχαμε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι με αυτά τα τέσσερα γκολ ‘σπάει’ και η γκίνια των επιθετικών μας για να μπορέσουμε να ελπίζουμε σε μία καλύτερη συνέχεια. Οι δύο βαθμοί που είχε η ομάδα ήταν πλασματικοί, όλα τα σχόλια, τουλάχιστον, για τον Πλατανιά ήταν θετικά.

Αυτή η ομάδα μπορεί να έχει συνέχεια και, από εκεί και πέρα, την έχουμε ‘χτίσει’ τόσο καλά που μπορεί να έχει διάρκεια. Θα ήταν ψέμα αν σας έλεγα ότι δεν είχα άγχος. Αν σε αυτό το καθοριστικό παιχνίδι δεν μπορούσαμε να νικήσουμε, θα είχαμε προβλήματα. Αν δεν παίρναμε βαθμούς, η ομάδα θα είχε πολύ μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα.

Ο Ολιμπά θεώρησα ότι ήταν ντεφορμέ. Η συμπεριφορά του απέναντι σε μένα είναι κάκιστη, γι' αυτό κι έμεινε εκτός ομάδας. Θα αποφασίσω για τη συνέχεια, ανάλογα με τη συμπεριφορά του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News