default-image

Πήρε το ντέρμπι με… περίπατο ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Πήρε το ντέρμπι με… περίπατο ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την εντυπωσιακή του επέλαση στη Σούπερ Λίγκα, αφού επιβλήθηκε χωρίς πρόβλημα 4-0 της ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης» και έκανε το 7Χ7 .

Οι Πειραιώτες, μετά τον θρίαμβο στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, κέρδισαν ένα ακόμα ντέρμπι και συνεχίζουν μόνοι, πρώτοι και αήττητοι στη βαθμολογία. Ο Μάρκο Σίλβα είδε τα «στημένα» να του δίνουν λύση σε ένα ακόμα ματς, καθώς ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 28' με την κεφαλιά του Μποτία μετά από κόρνερ του Ντομίνγκες (ο οποίος είχε δοκάρι στο 66').

Ο Ιντέγε με υπέροχο γκολ στο 70' και ο Φορτούνης, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, στο 78' «ανέβασαν» το σκορ στο 3-0, με τον Έλληνα διεθνή να υπογράφει το τελικό 4-0 με εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Μποτία, Μαζουακού, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Σεμπά (79' Ερνάνι), Ντουρμάζ (64' Πάρντο), Ντομίνγκες (76' Φορτούνης), Ιντέγε.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Μπαρόχα, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες (63' Μπουονανότε), Πλατέλλας (76' Κρισάντους), Μπαρμπόσα, Μάνταλος (82' Κορδέρο), Αραβίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News