Αθλητισμός

Ώρα "διπλού" για τον ΟΦΗ

Η 4η αγωνιστική της Γ' Εθνικής περιλαμβάνει σήμερα εκτός έδρας αποστολή για τον ΟΦΗ. Ο ηρακλειώτικος σύλλογος φιλοξενείται στις 4 το απόγευμα από τη Γλυφάδα και έχει ως μοναδικό στόχο του την κατάκτηση του πρώτου «διπλού» στο πρωτάθλημα.

Η νίκη της περασμένης Κυριακής επί της Κηφισιάς έχει… ανοίξει την όρεξη των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι θα προσπαθήσουν να πάρουν το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα και να «σκαρφαλώσουν» ψηλότερα στη γενική κατάταξη. Το κλίμα στις τάξεις των Κρητικών είναι εξαιρετικό και όλοι είναι έτοιμοι να δώσουν τη «μάχη» τους για να έρθουν οι τρεις βαθμοί, που θα βοηθήσουν φυσικά σημαντικά και στο κομμάτι της ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν, καθώς ο Κώτσιος αποθεραπεύτηκε πλήρως, ενώ ο Τζέκος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει. Ο Νίκος Γκουλής επέλεξε 18 παίκτες γι' αυτό το ματς, που είναι οι Κασμερίδης, Βλάχος, Μπολάκης, Πιθαρούλης, Κώτσιος, Ραπτάκης, Δαμιανάκης, Φαζός, Βιγιαφάνε, Κοιλιάρας, Φαμπίνιο, Γκούμας, Φραγκουλάκης, Περογαμβράκης, Πόποβιτς, Τζέκος, Πατινιώτης και Κουσίδης.

Σχόλια