default-image

Τρεις συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη

Ποδόσφαιρο
Τρεις συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις νεαρών στη Θεσσαλονίκη, καθώς κατηγορούνται για συμμετοχή στην επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης σε σύνδεσμο φίλων του ΠΑΟΚ.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι συλληφθέντες -24, 27 και 29 ετών αντίστοιχα- φέρονται ότι συμμετείχαν σε ομάδα 20-25 ατόμων, που σε μία καταδρομικού τύπου επιχείρηση, εμφανίστηκαν, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, μπροστά στο σύνδεσμο-«στόχο», εναντίον του οποίου πέταξαν τέσσερις αυτοσχέδιες βόμβες-μολότοφ και δύο πυρσούς, πριν εξαφανιστούν.

Την ώρα της επίθεσης βρίσκονταν στο εσωτερικού του συνδέσμου φίλοι του ΠΑΟΚ αλλά δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές στη τζαμαρία του συνδέσμου και σε σταθμευμένο δίκυκλο.

Με βάση το προανακριτικό υλικό, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προχώρησαν στη σύλληψη των τριών ανδρών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, εμπρησμό, έκρηξη, διακεκριμένες φθορές και παραβάσεις των νόμων περί εκρηκτικών υλών, όπλων, φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, με την οποία οδηγούνται στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News