default-image

Δύσκολο έργο έχει ο Εργοτέλης στη Λάρισα

Ποδόσφαιρο
Δύσκολο έργο έχει ο Εργοτέλης στη Λάρισα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαιρετικά δύσκολη αποστολή επιφυλάσσει η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League για τον Εργοτέλη που αντιμετωπίζει  σήμερα στις 18:00 (OTESPORTS 7) στο FC Arena τη αήττητη μέχρι σήμερα Λάρισα.

 Οι γηπεδούχοι μετράνε δύο εντός έδρας νίκες και μία εκτός και όπως γίνεται κατανοητό το έργο των παικτών Γιάσμινκο Βέλιτς θα είναι δύσκολο. Εκτός αυτού υπάρχουν και τα αγωνιστικά προβλήματα που αυξάνουν ακόμη περισσότερο το βαθμό δυσκολίας για τους κιτρινόμαυρους.

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός αποστολής έχουν τεθεί ο τιμωρημένος Ρέντζας και οι τραυματίες Αχμέντ Καμαρά, Κούρτι και Ίνιατς ενώ στην πατρίδα του βρίσκεται ο Γάσα Καμαρά. Εκτός αποστολής τέθηκε χωρίς εμφανή λόγο για μία ακόμη αγωνιστική ο έμπειρος Μηνάς Πίτσος.

Όπως και να έχει ο τεχνικός του Εργοτέλη καλείται να βρει αξιόπιστες λύσεις για να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα μετά και την απώλεια βαθμών στο ισόπαλο παιχνίδι που προηγήθηκε με τη Λαμία.

H χθεσινή τελευταία προπόνηση έγινε στο Αθλητικό Κέντρο της Τερψιθέας, τον πρόεδρος της οποίας, κ. Βάιο Κυριτσάκα,  ευχαριστεί ο Εργοτέλης για τη φιλοξενία.

Η  4η αγωνιστική της Football League ξεκίνησε χθες με τον αγώνα που έγινε στον Εύοσμο, ανάμεσα σε Αγροτικό και Ζάκυνθο (1-0), συνεχίζεται σήμερα και αύριο και ολοκληρώνεται την Δευτέρα.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Χθες: Αγροτικός Αστέρας-Ζάκυνθος 1-0

Σήμερα : ΑΕΛ-Εργοτέλης (18:00)

Αύριο: Παναχαϊκή-Τρίκαλα (16:00), Παναιγιάλειος-Πανελευσινιακός (16:00), Κέρκυρα-Αναγέννηση Καρδίτσας (16:00).

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου: Καλλιθέα-Πανσερραϊκός (15:30), Αχαρναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου (16:00), Χανιά-Κισσαμικός (18:00), Λαμία-Απόλλων Σμύρνης (18:00).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News