default-image

Χωρίς Κουτσιανικούλη και Ροβίθη η ΑΕΛ κόντρα στον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Χωρίς Κουτσιανικούλη και Ροβίθη η ΑΕΛ κόντρα στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχοντας κάνει εξαιρετική αρχή έως τώρα στο πρωτάθλημα της Football League η ΑΕΛ εμφανίζεται έτοιμη για τα παιχνίδια με τους… διεκδικητές καθώς σήμερα (18:00) αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη στο AΕL FC ARENA.

Η νίκη με τον Εργοτέλη κρίνεται ως επιτακτική καθώς η ΑΕΛ θέλει να πάρει από την αρχή αποστάσεις από τους αντιπάλους της που έως τώρα δεν έχουν δείξει πως μπορούν να την ακολουθήσουν σε αυτό το μαραθώνιο. Συν τοις άλλοις, αυτό το ματς είναι και η αρχή μιας σειράς δύσκολων ματς για πρωτάθλημα και Κύπελλο όπου οι "βυσσινί" θα κριθούν με βάση την βαθμολογική συγκομιδή τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στην ΑΕΛ  κλήθηκαν να διαχειριστούν μια προετοιμασία έπειτα από το επίπονο και σκληρό παιχνίδι στο Αίγιο και πλην του Κουτσινιακούλη άπαντες συμμετείχαν στη μεγαλύτερη διάρκεια των προπονήσεων δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό για να διεκδικήσουν θέση στην αποστολή για το ματς με τους Κρητικούς.

Στην αποστολή που επέλεξε ο Ράτκο Ντόντανιτς δεν δίστασε να πάρει δύο ρίσκα. Αφενός έριξε απευθείας στην αποστολή τον Γιώργο Μπουντόπουλο που είχε κάποιες μικροενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της βδομάδας ωστόσο είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα. Και αφετέρου ο Ντόστανιτς απέκλεισε από την αποστολή για τον Μανώλη Ροβίθη για λόγους τακτικής. Ο 22χρονος εξτρέμ έπαιξε ως βασικός στα δύο πρώτα ματς, δεν ακολούθησε την ΑΕΛ στο Αίγιο και δεν θα αγωνιστεί ούτε στο τέταρτο παιχνίδι.

Στην αποστολή επέστρεψε ο Αργεντινός Σεμπάστιαν Ναγιάρ που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και του στέρησε το ντεμπούτο του στο ματς με τη Λαμία. Ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης ο έμπειρος μέσος αναμένεται να πάρει και κάποια αγωνιστικά λεπτά.

H 20μελής αποστολή (θα κοπούν δύο πριν το ματς) της AEΛ για τον αγώνα με τον Εργοτέλη:  Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Νικολακάκης, Μασούρας, Βέρτζος, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Μπανούσης, Κοντοχρήστος, Μπουντόπουλος, Πάτο, Ουρτάδο, Χοτζάλι, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης, Καπός και Λαμπρόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News