default-image

Βέλικο Μρσιτς: Δεν ανταποκριθήκαμε στον αγώνα

Αθλητισμός
Βέλικο Μρσιτς: Δεν ανταποκριθήκαμε στον αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τσεντεβίτα δεν μπορεί να φτάσει στο επίπεδο του Ολυμπιακού και σε αυτό απέδωσε το τελικό -15 της ήττας της πρωταθλήτριας Κροατίας στο Ηράκλειο ο Βέλικο Μρσιτς.

Ο Κροάτης τεχνικός τόνισε πως μπορεί να πάλεψαν μέχρι το 30’, όμως δεν έκαναν καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές, αφού δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στην επιθετικότητα και την αθλητικότητα των πρωταθλητών Ελλάδος, ενώ έχασαν και πολλά ριμπάουντ. Ζήτησε βελτίωση στους επόμενους αγώνες και να «σπάνε» καλύτερα την αντίπαλη άμυνα.

Αναλυτικά: «Ήμασταν στο παιχνίδι για 25-26’, αλλά ειλικρινά δεν παίξαμε καλά. Είχαμε πολλά προβλήματα με την επιθετικότητα και την αθλητικότητά τους. Δεν μπορούσαμε να ανταποκριθούμε. Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στα επιθετικά ριμπάουντ. Γνωρίζαμε πως ακόμα δεν είμαστε στο επίπεδό τους.

Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Πρέπει να βελτιωθούμε για να είμαστε ικανοί και ανταγωνιστικοί για σαράντα λεπτά. Μπορούμε να βελτιωθούμε σε κάθε τομέα του παιχνιδιού. Κρατούσαμε πολύ την μπάλα, δεν είχαμε καλή κυκλοφορία, αλλά αυτό οφείλεται και στην άμυνα του Ολυμπιακού».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News