Αθλητισμός

Ένταση Μελισσανίδη- Δημάρχου για το γήπεδο

Ένταση στη διάρκεια της συνάντησης μεταξύ της αντιπροσωπείας της ΑΕΚ με επικεφαλής τον Δημήτρη Μελισσανίδη, του Υπουργού  Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνου Σκουρλέτη και του Δημάρχου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Άρη Βασιλόπουλου.

Στη διάρκεια των συζητήσεων, ο Άρης Βασιλόπουλος πρότεινε να δει η ΑΕΚ άλλους χώρους για την ανέγερση του γηπέδου, όπως για παράδειγμα μια έκταση στο ύψος της Renault, επί της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εκνευρισμένος από την εμμονή του Δημάρχου να μη γίνει το γήπεδο στο οικόπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, του απάντησε: "Να κάνεις αλλού το Δημαρχείο αν θέλεις...".

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ευάγγελος Ασλανίδης, εξερχόμενος από το Υπουργείο αποκάλυψε στους εκπροσώπους του Τύπου το αίτημα του Δήμου, αλλά και την απάντηση που έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Πάντως, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, η συζήτηση κατέληξε σε συναινετικό κλίμα, με τις εμπλεκόμενες πλευρές να συγκροτούν ομάδες εργασίες προκειμένου να βρεθεί κοινός τόπος και να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ασλανίδη: "Έγινε μία συζήτηση, η οποία κατέληξε σε ένα συναινετικό κλίμα, σε ένα κλίμα, διαφαινόμενης σύμπνοιας μεταξύ των δύο πλευρών. Στην αρχή βέβαια υπήρξε μια ένταση γιατί μας προτάθηκε η αλλαγή του χώρου ανέγερσης του γηπέδου. Να γίνει δηλαδή σε μια τοποθεσία όπου υπάρχουν σχολεία ή ακόμη και στο χώρο όπου υπάρχει η Renault. Εκεί υπήρχε η δική μας κάθετη αντίθεση και δεν σας κρύβω ότι ο κ. Μελισσανίδης απάντησε ότι αν ο Δήμαρχος θέλει να φτιάξει το γήπεδο της ΑΕΚ στη Renault, ας προσπαθήσει να φτιάξει το δημαρχείο στη Renault.

Πέραν όλων αυτών έγινε και μία συζήτηση πάνω σε δεδομένα που είχαν συζητηθεί εδώ και καιρό με διαβουλεύσεις, με συναντήσεις και προκειμένου να επανατοποθετούνται τα ίδια θέματα, να χάνουμε χρόνο όλες οι πλευρές, αποφασίστηκε να γίνει και εδώ μια ομάδα εργασίας όπου οι δύο πλευρές με την εποπτεία του Υπουργείου θα προσπαθήσει να βρει τη λύση για το αναμενόμενο και το θετικό αποτέλεσμα που κατά ομολογία όλων είναι να γίνει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, να γίνει στον δικό μας χώρο, στο δικό μας οικόπεδο κατά τον καλύτερο τρόπο και να καλύπτει και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και το κυκλοφοριακό και το θέμα στάθμευσης και όλα τα υπόλοιπα".

Σχόλια