default-image

Ενιδαφέρεται για Φαν Πέρσι η Μπαρτσελόνα;

Ποδόσφαιρο
Ενιδαφέρεται για Φαν Πέρσι η Μπαρτσελόνα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα «τρελό» μεταγραφικό σενάριο έφερε στην επιφάνεια η «Mundo Deportivo».

Με τον σχετικό περιορισμό των «μπλαουγκράνα» να λήγει τον χειμώνα και δεδομένη την επιθυμία για ενίσχυση στην επίθεση, η εφημερίδα παρουσιάζει ως τέλειο «πακέτο» τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Η παρουσία του τεχνικού γραμματέα της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Φερνάντες στο «Άμστερνταμ Αρίνα» για να δει το Ολλανδία-Τσεχία πυροδότησε τη φημολογία, με την εφημερίδα ν’ αραδιάζει ένα σωρό λόγους για τους οποίους ο Φαν Πέρσι είναι ελκυστική περίπτωση.

Καταρχάς παραμένει (παρά το ντεφορμάρισμά του) δεινός σκόρερ. Βρίσκεται σε ηλικία που δεν είναι απαγορευτική (32). Μπορεί να παίξει είτε ως κυνηγός, είτε ως φουνταριστός. Και πέρα από τ’ αγωνιστικά του στοιχεία, είναι βολικές και οι υπόλοιπες συνθήκες για την απόκτησή του.

Ήτοι ότι δεν είναι ικανοποιημένος στη Φενέρμπαχτσε (σ.σ. δεν έχει κρύψει τη δυσαρέσκειά του για τον Βίτορ Περέιρα) και ότι τα περίπου 3,5 εκατ. ευρώ που κοστίζει -για τόσα τον απέκτησαν οι Τούρκοι- δεν είναι μεγάλο για τα δεδομένα της Μπαρτσελόνα. Άλλωστε, ο Φαν Πέρσι θα της εξασφαλίζει μια εξαιρετική εναλλακτική λύση πίσω απ’ τους Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ κι έχει όλες τις προοπτικές να εξελιχθεί σε μια νέα περίπτωση «Λάρσον» για τους Καταλανούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News