default-image

Συνέχεια στο σερί του ΠΑΟΚ θέλει ο Τούντορ

Ποδόσφαιρο
Συνέχεια στο σερί του ΠΑΟΚ θέλει ο Τούντορ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το χτίσιμο ενός σερί συνεχόμενων νικών, ζήτησε από του παίκτες του ΠΑΟΚ ο Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος έστειλε το μήνυμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Σύμφωνα με τη «Metrosport», ο Κροάτης τεχνικός, τόνισε ότι πιστεύει στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών του, ενώ τους ξεκαθάρισε ότι η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει να παίρνει θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στον Ηρακλή.

Παράλληλα ο Τούντορ, αφού συνεχάρη τους διεθνείς, κάλεσε τους υπόλοιπους να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους και μέσα από τις καλές εμφανίσεις να διεκδικήσουν μια θέση στις κλήσεις των εθνικών τους ομάδων.

Για τους διεθνείς:«Συγχαρητήρια για τις εμφανίσεις σας με τις εθνικές σας ομάδες. Αποδείξατε πως αξίζατε αυτή την πρόσκληση και την συμμετοχή σας. Όσοι δεν κληθληκατε, αποδείξτε στα παιχνίδια που ακολουθούν, πως αξίζετε να προσκληθείτε στο μέλλον στις εθνικές σας ομάδες από τους προπονητές σας. Είναι ένα κίνητρο που πρέπει να έχετε από εδώ και πέρα».

Για τη συνέχεια:«Έχουμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα την Κυριακή και πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στον απόλυτο βαθμό. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, η νίκη. Πρέπει να λειτουργήσουμε ομαδικά, να προσέξουμε από το πρώτο λεπτό και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε. Σας πιστεύω, δείξτε τις πραγματικές σας δυνατότητες μέσα στο γήπεδο για να έρθει η νίκη. Όπως και στο επόμενο παιχνίδι με την Κράσνονταρ στην Τούμπα. Βλέπουμε ένα προς ένα, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτή την στιγμή όμως προέχει το ματς με τον Ηρακλή. Πάμε γερά για νίκες στα σερί ματς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News