default-image

Συνεδρίασε το Δ.Σ. με την παρουσία Γκουλή

Αθλητισμός
Συνεδρίασε το Δ.Σ. με την παρουσία Γκουλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το διοικητικό σχήμα του ΟΦΗ συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», παρουσία και του προπονητή Νίκου Γκουλή, αλλά και του τεχνικού διευθυντή Γιώργου Βλαστού.

Ουσιαστικά ήταν μια ευκαιρία γνωριμίας με τα μέλη της διοίκησης, ενώ δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων για τη νίκη επί της Κηφισιάς.

«Νίκο πιστεύουμε και σε σένα και στην ομάδα. Η εικόνα που δείξαμε στο παιχνίδι με την Κηφισιά, είναι αυτό που θέλουμε να βλέπουμε σε όλα τα παιχνίδια» ανέφεραν στο Νίκο Γκουλή, τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ.

Ο Νίκος Γκουλής με τη σειρά του, ευχαρίστησε τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και τόνισε ότι «θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Η ομάδα έχει καλό υλικό και με αυτούς τους παίκτες που έχουμε θα παλέψουμε για το στόχο».

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Κώτσιος προπονήθηκε ατομικά σήμερα, αν και οι πιθανότητες είναι υπέρ του για την Κυριακή. Σε φουλ ρυθμούς προπόνησης επέστρεψαν οι Ραπτάκης και Κοιλιάρας, ενώ σημαντικό μέρος ακολούθησαν Παπατζίκος και Σαχινίδης.

Σε ότι αφορά το θέμα του Μιλοσάβλιεβ, παραμένει ανοιχτό, όμως όλα δείχνουν ότι οι πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή είναι πολύ λίγες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News