default-image

Η καλύτερη 11αδα των προκριματικών

Αθλητισμός
Η καλύτερη 11αδα των προκριματικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είκοσι ομάδες προκρίθηκαν στο Euro κι όπως είναι φυσικό κάποιες εξ' αυτών είχαν μεγάλους πρωταγωνιστές, οι οποίοι απαρτίζουν την κορυφαία ενδεκάδα των προκριματικών!

Μάλιστα, η Ουαλία μπορεί να υπερηφανεύεται όχι μόνο γιατί πέρασε στην τελική φάση ύστερα από 58 χρόνια(!), αλλά και γιατί έχει διπλή εκπροσώπηση.

Κάτω απ' την εστία έχουμε λοιπόν τον Κουρτουά που συνέβαλε στην τρελή κούρσα του Βελγίου -που πλέον είναι και η καλύτερη στον κόσμο, βάσει κατάταξης. Αριστερό μπακ παίζει ο πρώην του ΠΑΟΚ, Ρατς (Ρουμανία), δεξί ο Ιταλός Νταρμιάν και το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας αποτελείται από τους Κέιχιλ (Αγγλία) και Γουίλιαμς (Ουαλία).

Στην τριάδα των χαφ συναντάμε τον Αλάμπα της Μπάγερν Μονάχου (Αυστρία), τον Ντέιβις της εκπληκτικής Βορείου Ιρλανδίας και τον Ισλανδό Σίγκουρτσον.

Ο Μπέιλ οδήγησε μόνος του (σχεδόν) τους Ουαλούς στα γήπεδα της Γαλλίας και φυσιολογικά έχει θέση στην καλύτερη ενδεκάδα, παρέα με τον πάντα... killer Γερμανό Μίλερ και τον εκπληκτικό Λεβαντόφσκι που σταμάτησε στα 13 τέρματα σε 10 αγώνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News