default-image

Οι μεγάλες αξίες του ΟΦΗ είναι πάντα εδώ

Αθλητισμός
Οι μεγάλες αξίες του ΟΦΗ είναι πάντα εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνθρωποι που έγραψαν ιστορία με τη φανέλα του ΟΦΗ και το πέρασμά τους από την ομάδα ως ποδοσφαιριστές μένει ανεξίτηλο, έχουν πιάσει δουλειά καθοδηγητή στις ομάδες του Ηρακλείου.  Για τους παλιότερους μάλιστα φιλάθλους, μοιάζει σαν ευλογία, αφού μοιράστηκαν μαζί τους μεγάλες στιγμές και η παρουσία τους πάντα σημαίνει πολλά και θυμίζει περισσότερα!

Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο που είναι στον ΟΦΗ ο Νίκος Γκουλής με τον Γιώργο Βλαστό, που ο Γιάσμινκο Βέλιτς είναι ο τεχνικός ηγέτης στον Εργοτέλη, ούτε βεβαίως που επέστρεψε ξανά στην πόλη ο Ράικο Γιάνγιανιν, κάνοντας λίγα χιλιόμετρα στον Κρουσώνα!

Να ήτανε εδώ κι ο Βέρα! Ο Χάιμε ανήρτησε λίαν προσφάτως στο facebook μια φωτογραφία της εποχής του στον ΟΦΗ και ο Γκουλής έσπευσε αμέσως να τη μοιραστεί μαζί του στον τοίχο του! Είναι δίπλα-δίπλα και ακουμπά ο ένας τον άλλο! (Παραδίπλα ο "Νίκκι", προπονητής τώρα της Σλόβαν Μπρατισλάβα). Έχει όμως σημασία και το σχόλιο του Χιλιανού: «Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα και με καλούς ανθρώπους»!

Το δεμένο συναίσθημα του φίλαθλου κόσμου είναι πολύ ισχυρό για όλα τα πρόσωπα της ευρωπαϊκής εποχής και αποδεικνύεται κάθε φορά, στην κάθε ευκαιρία. Τώρα, δεν είναι μόνο η επιτόπια στήριξη στον Νίκο Γκουλή, είναι και τα ευχετήρια σχόλια που του απευθύνει διαδικτυακά ο φίλαθλος κόσμος!

«Γειά σου, Νικόλα! Σε θυμάμαι όταν ήμουνα πιτσιρικάς που έπαιζες στον ΟΦΗ και μας τρελαίνατε με την μπαλάρα που παίζατε...», είναι ένα από αυτά, όπως και το προερχόμενο από το συνάδελφο Άκη Δημακό: «Επειδή ξέρω (από συζητήσεις μας) τι εστί ΟΦΗ για σένα, καταλαβαίνω και τη χαρά σου για την επιστροφή στο "σπίτι" σου!..».

Δεν πάει αλλού η πληκτρολόγηση σήμερα. Τα «Σφηνάκια» γέμισαν σήμερα με αυθεντικά καθαρό περιεχόμενο και λέμε να μην αλλάξουμε κάτι που μας φτιάχνει τη διάθεση! (Από τα "σφηνάκια" της έντυπης έκδοσης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News