Αθλητισμός

3 Διεθνή Σκακιστικά Τουρνουά το 2016 στο Ηράκλειο

Για 6η χρονιά το Ηράκλειο "τραβάει" τα φώτα της Ευρώπης με τρεις σπουδαίες διοργανώσεις των Διεθνών Σκακιστικών Τουρνουά μέσα στο 2016. Οι διεθνείς συναντήσεις των σκακιστών θα πραγματοποιηθούν στην πρωτεύουσα της Κρήτης στις 3-10 Ιανουαρίου, 2-9 Μαΐου και 3-10 Σεπτεμβρίου 2016, με την διοργάνωση του Ομίλου Αντισφαίρισης και Αθλοπαιδιών (τμήματος Σκάκι) και συνεργαζόμενων Σωματείων και την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και του Europe Direct Περιφέρεια Κρήτης.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «αύριο στις 12:00 πραγματοποιείται συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο "Galaxy", με θέμα "Ηράκλειο, σκακιστικός προορισμός!", καθώς τα φώτα της σκακιστικής Ευρώπης πέφτουν στο Ηράκλειο με 3 διεθνή τουρνουά το 2016.

Στο panel εκπρόσωποι των partners: κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης - αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, κ. Βασίλης Λαμπρινός - δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Νικόλας Μωραϊτάκης - Europe Direct Κρήτης, κ. Κώστας Κλώκας - διευθυντής Αγώνων, κ. Μιχάλης Δελάκης - αντιπρόεδρος Ηράκλειο ΟΑΑ, Τάσος Μαχλής - έφορος Σκακιστικού Τμήματος Σκάκι Ηράκλειο ΟΑΑ.

Το Ηράκλειο τραβάει τα φώτα της Ευρώπης με 3 σπουδαίες διοργανώσεις που αλλάζουν επίπεδο, γίνονται διεθνείς και αποτελούν πλέον σημείο αναφοράς στον αθλητισμό και τον πολιτισμό ενισχύοντας παράλληλα και τον τουρισμό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια