default-image

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο ο Ολυμπιακός

Αθλητισμός
Στο Αρχαιολογικό Μουσείο ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία του Πειραιά επισκεπτόμενοι το Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης, ενισχύοντας την προσπάθειά της να αναδειχθεί πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021, είχαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού.

Σύσσωμη η ομάδα, με επικεφαλής τον Μάρκο Σίλβα, αποδέχτηκε την πρόσκληση του δημάρχου, Γιάννη Μώραλη, κι έφτασε στο χώρο στις 12:30. Τα μέλη της ομάδας, που χωρίστηκαν σε γκρουπ Ελλήνων και ξένων, ξεναγήθηκαν από αρχαιολόγους στους χώρους του μουσείου παρουσία της επικεφαλής του μουσείου και διευθύντριας της Εφορίας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής και Νήσων, Στέλλας Χρυσουλάκη.

Λίγο μετά τις 13:00 προστέθηκε στην παρέα και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, που ακολούθησε την ομάδα στην ξενάγηση στους χώρους. Μετά την ολοκλήρωση της περιήγησης στους χώρους του μουσείου, ο Γιάννης Μώραλης έδωσε στους ποδοσφαιριστές σαν αναμνηστικά κάποια έντυπα με την ιστορία του Πειραιά.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε: «Οι παίκτες μας το ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα και σίγουρα θα ξανά έρθουν με τα παιδιά τους. Πιστεύω ότι όλοι οι Πειραιώτες θα πρέπει να επισκεφτούν το μουσείο. Εμείς από την πλευρά μας μπορούμε να πούμε κάποιες καλές κουβέντες, ώστε να προσελκύσουμε επισκέπτες στα χρόνια που έρχονται. Επίσης καλώ όλους τους Πειραιώτες να έρθουν στο μουσείο μας, να θαυμάσουν τα ευρήματα γιατί αξίζει τον κόπο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News