Αθλητισμός

Έρχεται στο Ηράκλειο ο... Θρυλέων

Η Θρυλική Μασκότ του Ολυμπιακού, ο Θρυλέων ετοιμάζεται για το ταξίδι στο Ηράκλειο, για να δώσει το παρόν στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Τσεντεβίτα την Πέμπτη 15.10.2015 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δύο Αοράκια».

Ο Θρυλέων θα βρίσκεται απο νωρίς στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα για να βγει φωτογραφίες με τους μικρούς και μεγάλους φίλους, να φορέσει τα Επίσημα Προϊόντα του Ολυμπιακού τα οποία θα πωλούνται στην μπουτίκ που θα στηθεί στην είσοδο του γηπέδου και να μοιράσει πολλά δώρα κατά την διάρκεια του αγώνα.

Αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση του Θρυλέων μακριά απο την έδρα του και είναι ευκαιρία για όλους να γνωρίσουν απο κοντά το απόλυτο σύμβολο του Ολυμπιακού και του Πειραιά!

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα συνεχίζεται μέσα απο το www.olympiacosbc.gr καθώς και απο τα καταστήματα ΟΤΕ & ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Κρήτη. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί τους φίλους της ομάδας να προμηθευτούν εγκαίρως και άμεσα τα εισιτήρια τους, καθώς η διαθεσιμότητα τους ελαχιστοποιείταιι (ήδη έχουν εξαντληθεί κάποιες κατηγορίες εισιτηρίων) ενώ δεν θα διατεθούν εισιτήρια στα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα, ανεξαρτήτως διαθεσιμότητας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια