default-image

Θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Κάτσε ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Κάτσε ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε επαφή με την πλευρά του Έργκους Κάτσε για θέμα του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2017 βρίσκονται στον ΠΑΟΚ.

Πρόσφατα ξεκίνησαν συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών με στόχο να επιβραβευθεί ο παίκτης, ο οποίος αμείβεται με 150.000 ευρώ ετησίως τη δεδομένη στιγμή, αλλά και να τον «δέσει» ο «Δικέφαλος του Βορρά» όπως αναφέρεται στη «Live Sport», καθώς πρόκειται για ένα από τα βασικά εργαλεία του Ιγκόρ Τούντορ.

Μάλιστα, η τιμή του αναμένεται να ανέβει από το καλοκαίρι και μετά, διότι ο παίκτης θα ταξιδέψει στη Γαλλία με την εθνική Αλβανίας που προκρίθηκε στα τελικά του Euro 2016. Φυσικά, στον ΠΑΟΚ δεν περίμεναν την επιτυχία της γειτονικής χώρας για να… δουλέψουν πάνω στην συγκεκριμένη υπόθεση, έχουν τρέξει την συγκεκριμένη υπόθεση εδώ πριν από αυτήν την εξέλιξη.

Αυτό που δεν αρέσει στον ΠΑΟΚ είναι ότι ο παίκτης δεν συνεργάζεται πλέον με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, αλλά με τον μάνατζερ του Φάνη Τζανδάρη ο οποίος δεν ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον καλύτερο τρόπο και έφυγε για τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει από νέα βάση με τον Φρανκ Άρνεσεν να χειρίζεται κατά βάση αυτές τις υποθέσεις από το καλοκαίρι και μετά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News