Αθλητισμός

Εξαιρετική παρουσία από τον ΣΔΥΗ

 Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες οι πέντε αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου, που συμμετείχαν στον νυχτερινό διεθνή ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης κατάφεραν να σημειώσουν εξαιρετικές επιδόσεις και προσωπικά ρεκόρ.

Κάτω από συνεχή βροχή, και ισχυρούς ανέμους κατά διαστήματα δόθηκε η εκκίνηση με τη συμμετοχή χιλιάδων αθλητών από 53 χώρες. Στον τερματισμό πρώτος από τους αθλητές του ΣΔΥΗ έφτασε ο Δημήτρης Μανελάκης με χρόνο 1:30:40. Ακολούθησε η Ελίνα Γυφτοπούλου σημειώνοντας την τρίτη καλύτερη επίδοση στην ηλικιακή κατηγορία 19-34 με χρόνο 1:34:51. Λίγα δευτερόλεπτα μετά τερμάτισε ο Γιάννης Μαρνέλλος σημειώνοντας επίδοση 1:35:00.

Ο Ανδρέας Μανωλάκης με χρόνο 1:38:28 ακολούθησε, ενώ η δυναμική παρουσία του Συλλόγου στον διεθνή αγώνα ολοκληρώθηκε με την επίδοση της Κωνσταντίνας Τσακιράκη με χρόνο 1:40:47. Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΔΥΗ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους πέντε αθλητές για τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους , οι οποίες αποτελούν και προπομπό της συμμετοχής τους στον κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας τον επόμενο μήνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια