default-image

Πήρε βαθμό ο Κισσαμικός στη Ζάκυνθο

Ποδόσφαιρο
Πήρε βαθμό ο Κισσαμικός στη Ζάκυνθο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύτιμο βαθμό απέσπασε ο Κισσαμικός στη Ζάκυνθο από την ομώνυμη ομάδα με σκορ 0-0.

Αδιάφορο ήταν το πρώτο ημίχρονο στο νησί της Ζακύνθου. Τόσο η γηπεδούχος  όσο και η φιλοξενούμενη νησιωτική ομάδα αδυνατούσαν να δημιουργήσουν φάσεις, αρκούμενες στο ανασταλτικό κομμάτι. Κωστούλας κι Ευθυμιάδης προσπάθησαν να απειλήσουν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 62ο λεπτό την κεφαλιά του Γιαννίτση μέσα από την περιοχή της Ζακύνθου έδιωξε εντυπωσιακά ο Πολίτης. Κακό το ματς της Ζακύνθου με τον Κισσαμικό, απόλυτα δίκαιο το 0-0. Κακός ο Ζαουάντ Ζαϊρί που δεν βρήκε τους χώρους που ήθελε και δεν μπόρεσε να απειλήσει την ομάδα της Κρήτης. Κακός κι ο διαιτητής, ο οποίος σφύριζε αρκετά συχνά.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Καλίντ Καραμά): Πολίτης, Κυριακίδης, Βοσνακίδης, Αποστόλου, Κουρέλλας, Ναζίμ, Ορφανίδης, Αναστασιάδης (65' Λέκκας), Κωστούλας (59' Καραμαλίκης), Ζαϊρί (86' Βυθούλκας), Κρολ.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Σελινιωτάκης, Τσερκέζος, Σακελλαρίου, Γιαννίτσης, Πότσι, Ταραλίδης, Λώττας (33' Μανιάς), Μάντζης, Ευθυμιάδης (61' Ποσίνκοβιτς), Βαττής (73' Τσουβαλτσίδης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News