default-image

Με "Πέρο" το πρώτο τρίποντο του ΟΦΗ, 1-0 την Κηφισιά

Ποδόσφαιρο
Με "Πέρο" το πρώτο τρίποντο του ΟΦΗ, 1-0 την Κηφισιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 3η αγωνιστική ήταν αυτή που... ξόρκισε την κατάρα για τον ΟΦΗ, κερδίζοντας με 1-0 την Κηφισιά στο ντέρμπι του 4ου Ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ο ΟΦΗ έκανε μακράν την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, στο ντεμπούτο του Νίκου Γκουλή στην τεχνική ηγεσία και πανηγύρισε απόλυτα δίκαια την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας πλέον με άλλο αέρα την προσπάθειά του για την κατάκτηση της κορυφής.

Απέναντι σε μια πολύ οργανωμένη και έμπειρη ομάδα όπως είναι η Κηφισιά, ο ΟΦΗ δημιούργησε πολλές και μεγάλες ευκαιρίες και η υπεροχή του καρποφόρησε στο 80ο λεπτό, όταν από εξαιρετική ενέργεια του Φαμπίνιο και ασίστ στον Περογαμβράκη, ο "Πέρο" έστειλε στα δίχτυα τη μπάλα, γράφοντας το τελικό 1-0.

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Βιγιαφάνε, Κώτσιος, Ραπτάκης, Γκούμας, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης (92' Πιθαρούλης), Πόποβιτς, Κοιλιάρας (46' Κοιλιάρας), Φαμπίνιο.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Γουμάγιας,Γκίκας,Εσλερ, Τεγούσης,Καρακώστας (87' Γεωργιάδης), Γεωργίου, Μιχαλόπουλος, Καραδέμητρος, Βέρμπης (76' Παλιαρούτας), Γκέζος (51' Οσανάι), Χαικάλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News