default-image

Σάντος: Στόχος της Πορτογαλίας να κατακτήσει το Euro 2016

Ποδόσφαιρο
Σάντος: Στόχος της Πορτογαλίας να κατακτήσει το Euro 2016

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Φερνάντο Σάντος πήρε τη θέση του Πάουλο Μπέντο στον πάγκο της Πορτογαλίας μετά την ήττα της εθνικής ομάδας της χώρας του από την Αλβανία στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Euro 2016 και δικαίωσε τους ανθρώπους της ομοσπονδίας για την επιλογή της καθώς οδήγησε τους Ίβηρες στα τελικά της διοργάνωσης.

Εκεί η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τροπαίου παρόλα ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας δεν έκρυψε την πίστη του ότι η ομάδα του μπορεί να διεκδικήσει με σοβαρές αξιώσεις το τρόπαιο.

"Μερικοί λένε πως είμαι τρελός επειδή λέω πως δεν είμαστε φαβορί και ταυτόχρονα ισχυρίζομαι πως έχουμε την ποιότητα για να επικρατήσουμε", τόνισε με δηλώσεις του ο 61χρονος τεχνικός και συνέχισε:

"Υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι. Η Πορτογαλία έχει ως στόχο να πάει στη Γαλλία, να πάρει νίκες και να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Όταν ήρθα εδώ τα πάντα ήταν δύσκολα, ήταν δύσκολο να πάρουμε την τρίτη θέση. Τώρα όλα είναι καλά.

Η ομάδα είναι ικανή αλλά υπάρχουν πράγματα που χρειάζονται βελτίωση. Εάν διατηρήσουμε αυτά που κάνουμε και βελτιώσουμε κάποιες παραμέτρους, θα είμαστε μία από τις διεκδικήτριες του τροπαίου και ας μην είμαστε φαβορί.

Πιστεύω πως είναι εφικτός ο στόχος του τροπαίου. Όταν έφτασα έγραψα στον πίνακα για να διαβάσουν οι παίκτες: πρώτος στόχος να πάμε στη Γαλλία ως πρώτοι του ομίλου, δεύτερος στόχος να είμαστε στη Γαλλία και να παλέψουμε για νίκες εκεί".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News